Gå till huvudinnehåll

2022-05-09 | 08:46

Zinzino Operations ökar takten i Högsbo

Göteborg Högsbo

Bildkollage med fastigheten och Jakob Spijker.

– Vi ser ljust på framtiden. Vi gillar verkligen läget i Högsbo och har bra möjligheter att fortsätta växa i de lokaler vi hyr av Castellum här, säger Jakob Spijker, Chief Operating Officer på Zinzino Europa och ansvarig för företagets affärsutveckling.

Det går bra nu, riktigt bra. Zinzino Operations i Högsbo är ett av Europas snabbast växande företag inom direktförsäljning av produkter med fokus på hälsa och wellness. På Hulda Mellgrens gata 5 i Högsbo har man varit sedan 2018.

– Fram till i april i år disponerade vi ett våningsplan på cirka 1 200 kvadratmeter, men med den tillväxttakt vi har behöver vi större ytor och möjlighet att fortsätta expandera även framöver. Så när Castellum kunde erbjuda oss att hyra ett våningsplan till på samma adress, bestämde vi oss för att göra det.

I de nyrenoverade lokalerna jobbar nu 140 medarbetare på drygt 2 500 kvadratmeter kontorsyta fördelad på två våningar.

– Det har blivit väldigt bra, framför allt andra våningen som känns som ett helt nytt kontor, säger Jakob Spijker.

Den känslan är det fler i personalen som delar. Efter att ha arbetat hemifrån under pandemin är det nu många som vill tillbaka till kollegorna och ett nytt, modernt kontor.

– Vi är väldigt flexibla och våra medarbetare har möjlighet att välja var de vill arbeta, men framförallt nu när vi fått en våning till är det fler och fler som vill komma hit.

Kanske beror det också på tillgängligheten är bra?

– Ja, det är en viktig anledning till att vi vill fortsätta vara i Högsbo. Det är praktiskt och enkelt att ta sig hit med både bil och kollektivtrafik. Samtidigt är det en trygg och trevlig miljö, med mycket handel och annan verksamhet i området. Det är lätt att trivas här.

Mer att läsa

2022-05-09

Ny detaljplan i Högsbo godkänd

2022-03-03

”Högsbo har blivit ett nav för vår bransch”

2021-11-17

Nu ökar vi vårt återbruk – med ny process ska mer material och inredning återbrukas

2021-09-14

Högsbo bästa läget för Cross Design