Gå till huvudinnehåll

2020-10-08 | 08:00 (CEST)

Nytt gym höjer pulsen på Torsgatan

Gym och träningsmöjligheter toppade listan när kontorsanställda fick svara på frågan om vilka tjänster de vill att deras arbetsplats ska erbjuda för att vara intressant och attraktiv. Castellum ger svar direkt genom att välkomna gymkedjan Puls & Träning till Torsgatan. I december öppnar en 270 kvadratmeter stor träningsanläggning i kvarteren där hälsan ska stå i första rummet.

Tidigare i år genomförde Castellum undersökningen Framtidens arbetsliv för att kartlägga förväntningar och drivkrafter hos arbetstagare i hela Sverige. I undersökningen framkom att hälsorelaterat utbud som gym och träningslokaler är den överlägset mest attraktiva servicen som arbetsplatser kan erbjuda. Det resultatet går hand i hand med Castellums ambition att sträva efter att ha landets bästa kontorsarbetsplatser där medarbetarnas hälsa och välmående prioriteras i alla aspekter. På Torsgatan 22-30 i Stockholm närmar vi oss slutspurten där över 100 år gamla arbetsplatser förvandlats till toppmoderna kontorslokaler - ett helhetskoncept med bland annat egen padelbana.

Puls & Träning tar plats i grannfastigheten på Torsgatan 18 med visionen att alla ska hinna med sin träning i vardagen, vilket inte minst märks på de generösa öppettiderna mellan kl 05 -23 alla dagar. För att undvika trängsel och kö till maskinerna har varje gym ett maxantal medlemmar. I anläggningen finns ett stort utbud av konditions- och styrketräningsmaskiner, redskap och fria vikter och möjlighet att träna med personlig tränare.

"Det känns kul att få bidra till vitaliseringen av hela Torsgatan samtidigt som vi kan erbjuda riktigt bra träningsmöjligheter för alla som arbetar och bor i närheten", säger Mikael Tunedal, franchise manager på Puls & Träning.

Christian Bouvier, affärsområdeschef på Castellum i Stockholm är glad och stolt över att välkomna Puls & Träning till våra kvarter: "Ett gym har varit efterfrågat länge, och genom att arbeta aktivt med hälsa och erbjuda efterfrågade träningstjänster hoppas vi också bidra till att stärka arbetsgivarvarumärket hos företagen som etablerar sig här."

För ytterligare information kontakta:

Christian Bouvier, affärsområdeschef Region Stockholm-Norr, Castellum, tel 08-6023387

Mikael Tunedal, franchise manager Puls & Träning, tel 08-54900600

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största börsnoterade fastighetsbolag med ett fastighetsvärde på 97 miljarder kronor. Vi finns i 17 svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Varje dag går 250 000 personer till jobbet i våra lokaler. Vi utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar med en uthyrningsbar yta om 4,3 miljoner kvm. Ett av våra hållbarhetsmål är att vara helt klimatneutrala senast 2030. Castellum är det enda nordiska fastighetsbolag som är invalt i Dow Jones Sustainability Index (DJSI). Castellumaktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap.

En värd bortom det förväntade. 

www.castellum.se

Dokument och filer

Release (PDF)

Fler pressmeddelanden

Visa fler pressmeddelanden