Gå till huvudinnehåll
Visionsbild av fastigheten.

7 000 kvm modern djursjukvård

Idag är våra sällskapsdjur kära familjemedlemmar och erbjuds vård därefter. Det nya djursjukhuset omfattar en lokalarea på ca 7 000 kvm och kommer att erbjuda modern vård för hundar, katter, gnagare, reptiler och fåglar. Dagens djursjukvård bedrivs i stort sett som humansjukvården med avancerad medicinsk utrustning och tekniker.

Grön innergård Moderna lokaler Parkeringsgarage

Om byggnaden

Byggnaden kommer att ha tre våningar. Det nedersta planet utgör parkeringsgarage följt av två plan med djursjukhusets olika avdelningar. Huvudentrén vänder sig mot Bergfotsgatan i söder. En viktig aspekt när vi utvecklar byggnaden är möjligheten att skilja flöden av olika djurarter för att garantera trygghet hos patienterna samtidigt som medicinska funktioner ska kunna samutnyttjas. Den centrala innergården blir en grön oas i byggnaden och rymmer möjlighet till både hundrastning och återhämtning för personalen.

Adress Bergfotsgatan 1
Lokalarea ca 7 000 kvm djursjukhus + 3 300 kvm parkeringsgarage
Tomtarea 5 350 kvm
Byggstart Q2 2022
Inflyttning 2024/2025
Arkitekt Sjögren Arkitekter

Här ligger Blå Stjärnan Djursjukhus

Kontakta oss

Projektchef

Mats Niklasson

Projektledare

Niclas Hultberg

Varför Castellum?

Vi har lokalerna

Med ett av Nordens största bestånd av kommersiella fastigheter kan vi erbjuda ett stort utbud av kontor, lager, logistikfastigheter och andra verksamhetslokaler i de flesta större tillväxtstäder i Sverige. Vi utvecklar också helt nya fastigheter anpassade efter våra kunders behov. 

Vi jobbar hållbart

Som Nordens mest hållbara fastighetsbolag ser vi till att alla våra nybyggnadsprojekt hållbarhetscertifieras. Dessutom erbjuder vi våra hyresgäster allt från gröna hyresavtal till energieffektiva och klimatneutrala fastigheter - alltid med en trygg och hälsosam arbetsmiljö. 

Vi tittar runt hörnet

För att möta morgondagens behov håller vi koll på den senaste arbetslivsforskningen, tar till oss nya rön, gör egna undersökningar och släpper den årliga trendrapporten Framtidens arbetsliv. Men den allra viktigaste framtidsspaningen sker i den dagliga dialogen med våra hyresgäster.

Vi är lokala och nära

Med ett starkt lokalt engagemang och egen personal på plats på alla våra orter kan vi erbjuda den där personliga kontakten och lokalkännedomen som vi vet är så viktig. Vi sköter om våra egna fastigheter, och som kund har du alltid tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.