I Infinity står människan i centrum

Människan är social. Livet är roligare när vi delar det med andra och får tillhöra något större. Interaktion, utbyte, samarbete och umgänge med likasinnade är också bra för affärerna. Med Infinity skapar vi ett socialt hus med feelgood-anda. Coworkingytor, mötes- och konferensfaciliteter, caféer och sociala ytor är ju lite som goda måltider: det är när vi delar dem med andra som den verkliga magin uppstår. Beräknad inflyttning är 2027, men redan nu kan du vara med och forma er nya arbetsmiljö. Hjärtligt välkommen till framtidens arbetsliv!

Välmående i fokus Hållbart tänk En del av en helhet
Arkitekt Brunnberg & Forshed
Våningsplan 12 inkl. källarplan
Cykelparkering Finns i fastigheten
Bilparkering Finns i närliggande garage
Lokalstorlek Från 300 kvm
Uthyrningsbar yta Ca 20 000 kvm
Inflyttning 2027
Lokalttyp Kontor med verksamheter i markplan

Hälsa - Hållbarhet - Kreativitet

Arkitekterna Brunnberg & Forshed har ritat Infinity med hälsa, hållbarhet och kreativitet i fokus. För det interiöra konceptet, inredning och design, står Studio Stockholm. Fastigheten genomsyras av vackra naturmaterial, grönska och stora glaspartier, vilket skapar ljusa och inbjudande arbetsplatser. I Infinity finns lättillgängliga utemiljöer och terrasser som flödar av dagsljus samt närhet till flera olika gym och träningsformer. Det ska vara roligt att träna och enkelt att ta ett möte utomhus. Återbruk och klimatsmarta lösningar är en naturlig del av fastigheten, precis som strävan mot koldioxidneutralitet. Hit är det lätt att ta sig med miljövänliga transportsätt. Cyklisterna har en en egen entré och det finns omklädningsrum med dusch för alla våra hyresgäster. Självklart finns även tillgång till laddning för mobilitetsfordon samt klimatsmarta solceller på taket.

WELL-certifierat

Infinity byggs enligt WELL, den enda internationella byggstandarden som väger in människans hälsa och välbefinnande.
'

360-video från Infinity

Planritningar och våningsplan

Öppet kontorslandskap eller individuella kontorsrum? Kanske både ock? Vill ni uppmuntra till spontant samarbete eller är sekretessnivån hög? Vad som är rätt för just er verksamhet vet du bäst. Berätta om dina önskemål, så hittar vi den perfekta planlösningen tillsammans.

Tanken är att Infinity ska fungera som ett gummiband – lokalerna och utbudet kommer vara lätta att anpassa efter just er verksamhets behov, behov som kan variera över tid. Med andra ord, en arbetsplats där både människor och företag kan växa och utvecklas.

Illustration av planlösning.
Möjlighet till zonindelning Coworking-ytor Lobby med café och service i markplan

Coworking & Worklife

Inget företag är det andra likt. Såväl medarbetare som arbetsuppgifter kan kräva varierade miljöer. Eftersom behovet av flexibla arbetsplatser bara växer erbjuder Werket stora ytor för coworking, vilket gör att du kan jobba hemifrån när det känns bäst och ändå ha ett kontor med full service närhelst du längtar efter det.

Coworking-platserna fungerar också som komplement till de mer traditionella kontoren i huset, till exempel när du har tillresande medarbetare, samarbetspartners eller helt enkelt behöver mer utrymme eller variation i vardagen. Förutom eventuellt egna mötesrum i de större kontoren, kan du även använda fullt utrustade delade mötesrum, hörsalen, taket och torget för möten och event på Infinity. På Infinity erbjuder plats för arbete i friska luften.

Ett hälsosamt komplement till det vanliga kontoret, med ergonomiskt utformade och aktivitetsbaserade arbetsplatser där man kan sitta eller stå, jobba ensam eller i grupp, i sol eller skugga. Fika, ta ett möte eller knäck en kreativt krävande arbetsuppgift som kräver högt i tak. Sitt, stå, njut av sol eller skugga, ensamhet eller sällskap.

Infinity - en del av Hagastaden

Hagastaden är en ny innerstadsdel ett par minuters promenad från Odenplan. Genom Hagaparkens unika kulturmiljö förbinder Hagastaden Stockholms innerstad med Solna kommun. Närheten till Nya Karolinska och Karolinska Institutet ger stadsdelen ett naturligt fokus på health tech – här samsas arbetsplatser, forskning och bostäder med kultur och rekreation. Den långsiktiga planen för Hagastaden omfattar cirka 50 000 nya arbetsplatser och 6 000 bostäder.

Kommunikationssmart läge

Infinity är lugnet i pulsen. Hit är det lätt att ta sig – oavsett färdmedel - samtidigt som naturen finns runt knuten. Flera busslinjer stannar alldeles i närheten. Pendeltåg och t-bana finns vid Odenplan, ett par minuters promenad bort. I fastighetens entré finns cykelförvaring och alla våra hyresgäster har tillgång till omklädningsrum med dusch. För de bilburna finns parkering i närliggande garage.

Service

I närområdet finns all service du kan önska dig samt gott om mysiga restauranger och caféer. Och med Stockholms stadskärna alldeles inpå knuten är det aldrig långt till en bra after work-aktivitet.
Den timglasformade parken erbjuder utrymme för avkoppling, motion, utelunch och walk and talk-möten.

Visionsbild av Emerald House.
Visionsbild av fastigheten.

Kontakta oss

Uthyrningschef

Charlotta Gustafson

Affärsutvecklare

Veronica Beckius

Intresseanmälan

Hej!

Är du ute efter nya lokaler till din verksamhet, och vill ha mer information om den här fastigheten? Vi berättar gärna mer om de möjligheter som finns och ser fram emot att diskutera era behov och hur vi kan hjälpa till.

Skicka in en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Vi hörs!

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Varför Castellum?

Vi har lokalerna

Med ett av Skandinaviens största bestånd av kontorsfastigheter kan vi erbjuda ett stort utbud av lokaler i olika lägen. I flera städer har vi också komplett utrustade, nyckelfärdiga kontor liksom coworking-platser med fullservice, tillträde dygnet runt och ett stort tjänsteutbud.

Vi jobbar hållbart

Som Nordens mest hållbara fastighetsbolag ser vi till att alla våra nybyggnadsprojekt miljöcertifieras. Dessutom erbjuder vi våra hyresgäster allt från gröna hyresavtal till energieffektiva och klimatneutrala fastigheter - alltid med en trygg och hälsosam arbetsmiljö.

Vi tittar runt hörnet

För att möta morgondagens behov håller vi koll på den senaste arbetslivsforskningen, tar till oss nya rön, gör egna undersökningar och släpper den årliga trendrapporten Framtidens arbetsliv. Men den allra viktigaste framtidsspaningen sker i den dagliga dialogen med våra hyresgäster.

Vi är lokala och nära

Med ett starkt lokalt engagemang och egen personal på plats på alla våra orter kan vi erbjuda den där personliga kontakten och lokalkännedomen som vi vet är så viktig. Vi sköter om våra egna fastigheter, och som kund har du alltid tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.