Gå till huvudinnehåll
Visionsbild av fastigheten.

Ett riktigt bra skyltläge!

Östra Hamnen i Malmö är ett sedan länge utvecklat och väl etablerat industriområde med centralt läge vid stadens norra infartsleder. På Västkustvägen passerar dagligen cirka 18 000 fordon och närheten till Malmös centrala delar är påtaglig.

Strategiskt läge 7 meter i takhöjd Fordonskluster
Visionsbild av fastigheten.
Typ Lager/logistik, Bilanläggning
Uthyrningsbar yta 900 kvm
Lokalstorlekar  300 - 900 kvm
Takhöjd 7 meter, flera portar
Färdigställt 2019

Här ligger Moränen 3

Kontakta oss

Håkan Gustafsson

Affärsutvecklare - AO Malmö

Håkan Gustafsson

Patrik Håkansson

Affärsutvecklare Region Öresund

Patrik Håkansson

Varför Castellum?

Vi har lokalerna

Med ett av Nordens största bestånd av kommersiella fastigheter kan vi erbjuda ett stort utbud av kontor, lager, logistikfastigheter och andra verksamhetslokaler i de flesta större tillväxtstäder i Sverige. Vi utvecklar också helt nya fastigheter anpassade efter våra kunders behov. 

Vi jobbar hållbart

Som Nordens mest hållbara fastighetsbolag ser vi till att alla våra nybyggnadsprojekt hållbarhetscertifieras. Dessutom erbjuder vi våra hyresgäster allt från gröna hyresavtal till energieffektiva och klimatneutrala fastigheter - alltid med en trygg och hälsosam arbetsmiljö. 

Vi tittar runt hörnet

För att möta morgondagens behov håller vi koll på den senaste arbetslivsforskningen, tar till oss nya rön, gör egna undersökningar och släpper den årliga rapporten Framtidens arbetsliv. Men den allra viktigaste framtidsspaningen sker i den dagliga dialogen med våra hyresgäster.

Vi är lokala och nära

Med ett starkt lokalt engagemang och egen personal på plats på alla våra orter kan vi erbjuda den där personliga kontakten och lokalkännedomen som vi vet är så viktig. Vi sköter om våra egna fastigheter, och som kund har du alltid tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.