Gå till huvudinnehåll

4 500 kvm på Vargön, Rosenlund

På Rosenlund utmed E4:an i Jönköping färdigställde Castellum 2019 arbetet med att uppföra landets 8:e Porsche Center. Hyresavtalet tecknades med Hedin Performance Cars AB som är ett bolag inom Hedinkoncernen.

Miljöcertifierat 4 500 kvm Bästa skyltläge
”Porsche är ett av världens mest välkända varumärken och det är fantastiskt roligt att vi har träffat en överenskommelse om att uppföra ett Porsche Center i Jönköping.”
Peder KarlénAffärsområdeschef Castellum

Porsche i Sverige

En helt ny fullserviceanläggning

Den tyska sportbilstillverkaren Porsche har vuxit kraftigt på den svenska marknaden under de senaste åren. Under 2016 registrerades 1335 nya Porsche i Sverige. Det kan jämföras med de 550 bilar som var försäljningsrekord så sent som 2013. För att skapa ytterligare affärsmöjligheter och svara upp till den stora efterfrågan i olika delar av landet etablerades därför en helt ny fullserviceanläggning i form av Porsche Center Jönköping.

Castellum rev först en äldre industribyggnad för möjlighet av byggnation. I samband med detta sanerades ytan från tidigare verksamheters miljöföroreningar. Den nya byggnaden har uppförts enligt certifieringssystemet Miljöbyggnad nivå silver.

Lokaltyp Bilanläggning
Adress Vasavägen 5, Jönköping
Uthyrningsbar yta 4500 kvm
Certifieringar Miljöbyggnad Silver 
Färdigställd 2019

Här ligger Vargön, Rosenlund

Kontakta oss

Chef Kommersiell Förvaltning Jönköping

Åsa Brantgården

Varför Castellum?

Vi har lokalerna

Med ett av Nordens största bestånd av kommersiella fastigheter kan vi erbjuda ett stort utbud av kontor, lager, logistikfastigheter och andra verksamhetslokaler i de flesta större tillväxtstäder i Sverige. Vi utvecklar också helt nya fastigheter anpassade efter våra kunders behov. 

Vi jobbar hållbart

Som Nordens mest hållbara fastighetsbolag ser vi till att alla våra nybyggnadsprojekt hållbarhetscertifieras. Dessutom erbjuder vi våra hyresgäster allt från gröna hyresavtal till energieffektiva och klimatneutrala fastigheter - alltid med en trygg och hälsosam arbetsmiljö. 

Vi tittar runt hörnet

För att möta morgondagens behov håller vi koll på den senaste arbetslivsforskningen, tar till oss nya rön, gör egna undersökningar och släpper den årliga trendrapporten Framtidens arbetsliv. Men den allra viktigaste framtidsspaningen sker i den dagliga dialogen med våra hyresgäster.

Vi är lokala och nära

Med ett starkt lokalt engagemang och egen personal på plats på alla våra orter kan vi erbjuda den där personliga kontakten och lokalkännedomen som vi vet är så viktig. Vi sköter om våra egna fastigheter, och som kund har du alltid tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.