Gå till huvudinnehåll

Anpassade lokaler till Wellnesscenter

Anpassningen och ombyggnationen av fastigheten Vilan 7 på Rosenlund i Jönköping är klart. Vi har byggt lokaler till Paddeltennis, Yogabeat, Öster cykel och ett gym. Öster cykel bedriver butik och cykelverksamhet i lokalen. En ny entré, personalutrymmen, butiksdel samt verkstadsdel har byggts. Inflyttningen för Öster cykel skedde i mars 2018. Paddeltennisanläggningen består av tre tennisbanor samt en konferensdel. Lokalerna blev klara hösten 2018, då även inflyttning för gymmet och yogastudion skedde.

Ombyggnation och nyproduktion Kontor och butik Uthyrningsbar yta 11 823 kvm
Typ Kontor, Butik
Uthyrningsbar yta 11 823 kvm
Investering 16,8 mkr
Färdigställt 2018

Här ligger Rosenlund

Kontakta oss

Projektledare

Christian Nilsson

Varför Castellum?

Vi har lokalerna

Med ett av Nordens största bestånd av kommersiella fastigheter kan vi erbjuda ett stort utbud av kontor, lager, logistikfastigheter och andra verksamhetslokaler i de flesta större tillväxtstäder i Sverige. Vi utvecklar också helt nya fastigheter anpassade efter våra kunders behov. 

Vi jobbar hållbart

Som Nordens mest hållbara fastighetsbolag ser vi till att alla våra nybyggnadsprojekt hållbarhetscertifieras. Dessutom erbjuder vi våra hyresgäster allt från gröna hyresavtal till energieffektiva och klimatneutrala fastigheter - alltid med en trygg och hälsosam arbetsmiljö. 

Vi tittar runt hörnet

För att möta morgondagens behov håller vi koll på den senaste arbetslivsforskningen, tar till oss nya rön, gör egna undersökningar och släpper den årliga trendrapporten Framtidens arbetsliv. Men den allra viktigaste framtidsspaningen sker i den dagliga dialogen med våra hyresgäster.

Vi är lokala och nära

Med ett starkt lokalt engagemang och egen personal på plats på alla våra orter kan vi erbjuda den där personliga kontakten och lokalkännedomen som vi vet är så viktig. Vi sköter om våra egna fastigheter, och som kund har du alltid tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.