Interiörbild från lobbyyta.

Inspirerande arbets- och mötesplats

Chelsea Market, Kødbyen, Hafen City, Rotterdam Market Hall och Shoreditch har alla stått som inspiratörer när Stockholms nya kvarter för kreativitet och mångfald utvecklas. Och här, i hjärtat av den nya stadsdelen har vi utvecklat fastigheten The Rotterdam District - en inspirerande arbets- och mötesplats med välbefinnandet i fokus.

Urbant kvarter Miljöcertifierat Prisbelönt

Där byggnad och människa främjar varandra

Vi jobbar för att livet ska bli en del av jobbet och inte tvärt om. Därför skapar vi stadsdelar, byggnader och arbetsplatser som inte bara utgår från hur människor vill arbeta, utan från hur de vill leva. Vägen dit är platser som fungerar i symbios med människan. Som utgår från hur livet ser ut för människor med livspussel att lösa, en vilja att leva hållbart och ett behov av att mötas. The Rotterdam District är en sådan livsplats där gemenskap, kreativitet, fysisk aktivitet, återhämtning, fokus, biofili och rekretation är viktiga nyckar.

Typ Kontor
Uthyrningsbar yta 21 000 kvm
Färdigställt 2021
Adress Hangövägen 20
Arkitekt i projektet Urban Design
Ovalt bord med stolar.
Sittgrupp i lobby.
Person som går mot hiss.
Inblick mot samtalsrum.

LEED-certifierat och prisbelönt

The Rotterdam District har certifierats enligt LEED O+M, en standard som ska minska miljöpåverkan från drift och underhåll av befintliga fastigheter. 2022 belönades fastigheten till Årets LEED O+M i prestigefyllda Sweden Green Building Awards.

Här ligger Rotterdam District

Kontakta oss

Uthyrare

Hannah Eriksson

Intresseanmälan

Hej!

Är du ute efter nya lokaler till din verksamhet, och vill ha mer information om den här fastigheten? Vi berättar gärna mer om de möjligheter som finns och ser fram emot att diskutera era behov och hur vi kan hjälpa till.

Skicka in en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Vi hörs!

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Varför Castellum?

Vi har lokalerna

Med ett av Skandinaviens största bestånd av kontorsfastigheter kan vi erbjuda ett stort utbud av lokaler i olika lägen. I flera städer har vi också komplett utrustade, nyckelfärdiga kontor liksom coworking-platser med fullservice, tillträde dygnet runt och ett stort tjänsteutbud.

Vi jobbar hållbart

Som Nordens mest hållbara fastighetsbolag ser vi till att alla våra nybyggnadsprojekt miljöcertifieras. Dessutom erbjuder vi våra hyresgäster allt från gröna hyresavtal till energieffektiva och klimatneutrala fastigheter - alltid med en trygg och hälsosam arbetsmiljö.

Vi tittar runt hörnet

För att möta morgondagens behov håller vi koll på den senaste arbetslivsforskningen, tar till oss nya rön, gör egna undersökningar och släpper den årliga trendrapporten Framtidens arbetsliv. Men den allra viktigaste framtidsspaningen sker i den dagliga dialogen med våra hyresgäster.

Vi är lokala och nära

Med ett starkt lokalt engagemang och egen personal på plats på alla våra orter kan vi erbjuda den där personliga kontakten och lokalkännedomen som vi vet är så viktig. Vi sköter om våra egna fastigheter, och som kund har du alltid tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.