Gå till huvudinnehåll
Visionsbild av fastigheten.

Hållbart och energieffektivt

På Castellum bygger vi för en hållbar framtid. Fastigheten i Fosie miljöcertifieras enligt Miljöbyggnad Silver och kommer vara utrustat med solceller på taket för effektiv fastighetsdrift. Den tillhörande parkeringen utrustas med laddningsmöjligheter för elbilar. Fastigheten kommer även ha sedumtak.

Hållbart Energieffektivt Strategiskt läge
Typ Butik, Serviceverkstad, Automattvätt
Uthyrningsbar yta 1 800 kvm
Färdigställt 2023
Adress Hornyxegatan 6, Malmö
Miljöbyggnad Silver

Här ligger Torshammaren 11

Kontakta oss

Projektledare

Angelica Goude

Mattias Wallin

Projektchef Region Öresund

Mattias Wallin

Varför Castellum?

Vi har lokalerna

Med ett av Nordens största bestånd av kommersiella fastigheter kan vi erbjuda ett stort utbud av kontor, lager, logistikfastigheter och andra verksamhetslokaler i de flesta större tillväxtstäder i Sverige. Vi utvecklar också helt nya fastigheter anpassade efter våra kunders behov. 

Vi jobbar hållbart

Som Nordens mest hållbara fastighetsbolag ser vi till att alla våra nybyggnadsprojekt hållbarhetscertifieras. Dessutom erbjuder vi våra hyresgäster allt från gröna hyresavtal till energieffektiva och klimatneutrala fastigheter - alltid med en trygg och hälsosam arbetsmiljö. 

Vi tittar runt hörnet

För att möta morgondagens behov håller vi koll på den senaste arbetslivsforskningen, tar till oss nya rön, gör egna undersökningar och släpper den årliga rapporten Framtidens arbetsliv. Men den allra viktigaste framtidsspaningen sker i den dagliga dialogen med våra hyresgäster.

Vi är lokala och nära

Med ett starkt lokalt engagemang och egen personal på plats på alla våra orter kan vi erbjuda den där personliga kontakten och lokalkännedomen som vi vet är så viktig. Vi sköter om våra egna fastigheter, och som kund har du alltid tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.