Pressmeddelanden

 • Castellum är bland de första som får NollCO2-certifiering

  Nu är Kvarteret Korsningen färdigbyggt och Castellum är en av de första i Norden som får den mest krävande klimatscertifieringen, NollCO2.

 • Regulatoriskt

  Valberedning inför Castellum AB:s årsstämma 2023

  Vid Castellum AB:s årsstämma den 25 mars 2021 beslutades att valberedningen inför årsstämman ska utgöras av styrelsens ordförande samt en ledamot utsedd av var och en av de fyra största ägarregistrerade, eller på annat sätt kända aktieägarna per den sista dagen för aktiehandel i augusti varje år. Önskar sådan aktieägare ej utse ledamot, tillfrågas den femte största aktieägaren o.s.v.

 • Castellums aktie får grön märkning av Nasdaq

  Castellum uppfyller alla villkor för att noteras som en grön aktie på Nasdaq Stockholm och blir nu det första stora fastighetsbolaget i Norden som godkänns och klassificeras som en sådan.

 • Castellum lanserar uppdaterat ramverk för gröna obligationer

  2016 gav Castellum ut sin första gröna företagsobligation. Under senare år har efterfrågan på gröna obligationer ökat. Nu lanserar Castellum ett uppdaterat ramverk med än högre hållbarhetskrav.

 • Sebastian Schlasberg ny COO på Castellum AB

  Vid årsskiftet tillträder Sebastian Schlasberg rollen som COO på Castellum och efterträder Jakob Mörndal som går vidare till egen verksamhet.

 • Regulatoriskt

  Halvårsrapport januari-juni 2022

  Starkt halvår med 47 % tillväxt i förvaltningsresultatet, trots en turbulent omvärld

 • Inbjudan till presentation av Castellums halvårsrapport 2022

  Fredagen den 15 juli klockan 8:00 (CEST) publiceras Castellums halvårsrapport januari-juni 2022. Klockan 9:00 (CEST) bjuder vi in investerare, analytiker och media till en direktsänd presentation av rapporten där vd Rutger Arnhult och CFO Maria Strandberg kommenterar resultatet.

 • Castellum utvecklar nytt för Blå Stjärnans Djursjukhus i Lackarebäck

  Castellum och stiftelseägda Blå Stjärnans Djursjukhus utvecklar nytt specialistdjursjukhus i Mölndal. Sjukhuset kommer bli Sveriges största smådjursklinik och de 7 000 kvm kommer innehålla en avancerad medicinsk praktik där djurvälfärd och djurskydd är viktiga byggstenar.

 • Castellum utvecklar Sveriges första hyresbilaga för klimatneutralitet

  Castellum har som mål att verksamheten ska vara klimatneutral senast 2030, men för att nå målet krävs ett fördjupat samarbete med hyresgästerna. Tillsammans med hyresgästen PE Teknik & Arkitektur har Castellum arbetat fram en ny typ av hyresbilaga med syfte att metodiskt mäta och minska gemensamma utsläpp av växthusgaser från lokalen till netto noll.

 • Ny rapport om framtidens arbetsliv: Dags att gå från kontoret till kulturet

  Under åren med pandemi och restriktioner har det svenska kontorslandskapet skakats i grunden. Hur, var och när ska vi arbeta i framtiden? Svar och ledtrådar ges i rapporten Framtidens arbetsliv 2022 som presenteras idag.

Prenumerera på pressmeddelanden

Fyll i fältet nedan om du vill prenumerera på koncernövergripande pressmeddelanden och delårsrapporter från Castellum AB.

När du anmäler intresse för nyheter från oss kommer vi att behandla dina personuppgifter. Läs mer här