Castellum välkomnar nytt Wellness Center i Jönköping

Fastighetsbolaget Castellums lagerlokal Vilan 7 utmed Huskvarnavägen har omvandlats till ett attraktivt Wellness Center på 2 300 kvm med Padelbanor, gym och Hot Yoga.

–Lokalen ligger i ett toppenläge men tillgängligheten har inte varit den bästa för att fungera som en lagerlokal. Det krävdes något annat för att få ihop helheten. Efterhand har den ena pusselbiten efter den andra fallit på plats och vi kan nu stolt presentera ett komplett Wellness Center, säger Lena Emilsson och Patrik Melin som har ansvarat för uthyrningarna på Castellum i Jönköping.

I fastigheten inryms Jönköpings Padelcenter, som förutom tre toppmoderna padelbanor innehåller shop och konferenslokal. Anläggningen är den första i Skandinavien som har en World Padel Tour bana. Gymmet i fastigheten drivas av de tidigare HV71-spelarna Teemu Laine och Björn Melin som jobbar mycket med personlig träning. I fastigheten har även Jönköpings största yogastudio Yoga Beat slagit upp portarna och erbjuder cirka 24 yogaklasser i veckan och möjlighet till Hot yoga, i ett 37 grader uppvärmt rum med infravärme. För cykelfantasterna finns Öster Cykel som drog igång sin verksamhet redan 1979. I de nya lokalerna hoppas de kunna bredda sin kundkrets.

–Vi har en jättetrogen kundkrets, framförallt tävlingscyklister, elitmotionärer och motionärer. Vi vill hålla kvar dem, men även hitta de som köper någon cykel att ha till skolan eller som pendlarcykel, säger butiksägaren Tommy Skagert.

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige med ett totalt fastighetsvärde om cirka 82 miljarder kronor. Fastighetsbeståndet består av kommersiella lokaler för kontor, butik, lager och industri med en total uthyrningsbar yta om 4,4 miljoner kvadratmeter.

I Jönköping äger och förvaltar Castellum 36 fastigheter om sammanlagt 288 770 kvadratmeter till ett värde om cirka 4,6 miljarder kronor.
Förutom i Jönköping finns våra fastigheter på 19 tillväxtorter från Köpenhamn i syd till Sundsvall i norr och ägs och förvaltas under det gemensamma varumärket Castellum.

Castellum-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap.

Castellum, Box 7, 551 12 Jönköping|Tel +46 36 580 11 50 | jonkoping@castellum.se