Ahlsell, Göteborg

Castellum uppför ny butik för Ahlsell på Hisingen i Göteborg.

Ahlsell är en nordisk distributör av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Under 2019 färdigställde Castellum ett nytt regionkontor och butik för Ahlsell i Mölndal. Nu uppför Castellum sin andra butik för Ahlsell i Göteborgsregionen, denna gången i Hisings Backa.

"Vi är oerhört tacksamma att än en gång fått förtroendet av Ahlsell att bygga för dem. Vi har mycket goda erfarenheter från vårt tidigare samarbete. Det tillsammans med att anläggningen kommer att byggas på en attraktiv plats, nära goda kommunikationer, gör detta till ett spännande projekt", säger Henrik Saxborn, verkställande direktör Castellum AB.

Byggnaden kommer att miljöcertifieras enligt Miljöbyggnad med målet att nå nivå silver, vilket innebär att byggnaden optimeras för låg energiförbrukning och god inomhusmiljö samt att material med låg klimatpåverkan premieras.

"Efter att vår nya anläggning i Mölndal som Castellum uppförde blivit en succé tar vi nu nästa steg i regionen för att ännu bättre tillgodose våra kunders behov i framtiden Den nya anläggningen kommer att bli ännu större och modernare", säger Magnus Häggström, försäljningschef Butik Region Väst, Ahlsell.

Fakta

Typ
Butik
Uthyrningsbar yta
4 600 kvm
Färdigställt
Mars 2021
Miljöcertifiering
Miljöbyggnad
Adress
Exportgatan 4
3D-visning

Kontaktpersoner

Tjulander, Mattias

Projektledare Tjulander, Mattias