Hitta lediga lokaler

Saknar du dina kollegor? Du är inte ensam.

Hela 93 procent av svenska arbetstagare anser att kollegorna är viktigast på arbetsplatsen. Det visar Castellums nya rapport "Framtidens arbetsliv".

Framtidens arbetsliv är här

Coronaviruset ändrar vårt sätt att arbeta och med det förväntingarna på framtidens arbetsplatser. Behöver vi ens några kontor i framtiden?

· Ny rapport om framtidens arbetsliv
· Webinar och paneldiskussion
· Goda råd och spännande spaningar

Så ska vi bli klimatneutrala senast 2030

Att drastiskt minska alla koldioxidutsläpp under det kommande decenniet är avgörande för att lösa den globala temperaturökningen. Som ett av de första fastighetsbolagen i världen har Castellum en konkret färdplan för att nå fram till noll koldioxidutsläpp senast år 2030.

Vanliga frågor och svar i coronavirusets kölvatten

Många hyresgäster hör fortfarande av sig med frågor till följd av coronapandemin. Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna.

Ledande inom hållbarhet

Vi är stolta över att kunna kalla oss Nordens mest hållbara fastighetsbolag.

  • Enda fastighetsbolag i Dow Jones Sustainability Index (DJSI).
  • Den mest hållbara fastighetsutvecklaren i världen enligt GRESBs ranking.
  • Högsta betyg, EPRA Gold Award, för bästa hållbarhetsrapportering i Europa

Först ut med WELL-certifiering

Att skapa arbetsplatser där människor mår bra och utvecklas är viktigt för oss på Castellum. Visste du att vår kontorsbyggnad Eminent i Malmö är Nordens första WELL-certifierade kontor?

Nytt huvudkontor åt E.ON

Hållbarhet och digitalisering var två av de avgörande faktorerna när E.ON valde Castellum som samarbetspartner och framtida hyresvärd för bolagets nya nordiska huvudkontor i Malmö.

Jobba hos oss

Är Castellum ditt nästa steg i karriären? Lär känna oss bättre och se våra lediga tjänster. Hittar du inget som passar dig just nu? Skicka en spontanansökan genom att Connecta med oss!

Hjälp oss göra rätt

Castellum värnar om miljön, säkerheten och de människor som berörs av vår verksamhet. Misstänker du att något inte går riktigt rätt till vill vi gärna veta det.

Felanmälan

Om något inte fungerar i fastigheten eller i din lokal kan du anmäla detta här på webbplatsen.

Finansiell information

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största börsnoterade fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Castellum-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap.