Gå till huvudinnehåll

Norrköping Centralt Innanför Promenaderna

Norrköping Spiran 12

Kontor

Fastighetsbeteckning

Norrköping Spiran 12

Adress

Drottninggatan 50-52

Byggnadsår

1972

Total area

8 150 kvm

Om fastigheten

Fastigheten Spiran är placerad mitt på Drottninggatan i centrala Norrköping. En knytpunkt för både gångtrafikanter och kollektivtrafik. Butiker och cafe i markplan samt kontor med enastående utsikt över nya Hörsalsparken. Fastigheten har en trevlig uteterass samt en flexibel konferensdel högst upp i fastigheten med mötesrum i olika storlekar ned full teknik. Möjlighet till dusch och ombyte i fastighetens källare för sportiga medarbetare.

Området

Mitt i city med närhet till ett brett shoppingutbud med utsikt över den prisbelönta Nya Hörsalsparken och Norrköpings nya trappa. Vid trappans slut finner du kvarteret Knäppingsborg.

Kommunikationer

Buss och spårvagn i direkt anslutning till fastigheten. Promenadavstånd till Norrköpings resecentrum.

Parkering

Mycket nära till flertalet P-hus och garage.

Service

Norrköping City med ett brett utbud med över 140 butiker, närhet till bibliotek, vårdcentraler, bank, livsmedelsbutik, restauranger, pubar, biograf, museum mm. och gångavstånd till inomhusbad. Närhet till parkeringshus i City.

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 125 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Bonnier News Inhouse Sales AB - Espresso House Sweden AB - Spiran 12 - Hemmakväll AB - Norrköping Spiran 12 - Hyresbostäder i Norrköping AB - IVER - SD Worx Sweden AB - STC - Östergötlands Läns Landsting - Spiran 12, Psykiatrimottagningen

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Malin Eklöf

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Lediga lokaler i Norrköping Spiran 12