Gå till huvudinnehåll

Göteborg Centrum

Amerikahuset / Barlastgatan 2

Kontor

Yta

803 kvm

Arbetsplatser

50 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

3

Superfräck kontorslokal i anrika Amerikahuset

Här har du chansen att ta del av en unik och fräck lokal i det anrika Amerikahuset i Göteborg, med utsikt över älven vid Masthugget.

Denna lokal på hela 803 kvm är perfekt för det kreativa företaget som söker efter en unik arbetsmiljö.
Lokalen är försedd med ett öppet kontorslandskap, blandat med privata kontor och konferensrum - allt för att möta dina företags behov och hjälpa till att öka produktiviteten.
Dessutom är pentryt något utöver det vanliga och ger möjlighet att njuta av mat och dryck i en inspirerande miljö.

Den fantastiska utsikten över älven ger dig en inspirerande arbetsmiljö och gör det möjligt att skapa minnesvärda möten med samarbetspartners och kunder.

Denna unika lokal har inte bara en fantastisk arbetsmiljö, den är också belägen på ett strategiskt läge. Med närhet till kommunikation är det enkelt att ta sig till och från platsen. Dessutom ligger Masthuggskajen precis runt hörnet, vilket ger dig möjlighet att utforska det nya och spännande området.

Och om du vill ta en paus från arbetet finns det många restauranger och uteställen i närheten där du kan njuta av en god måltid eller ta en drink efter arbetsdagen.

Boka en visning av lokal nu och upplev den perfekta arbetsmiljön för det kreativa företaget!

Planlösning

Kontorslandskap blandat med småkontor, mötesrum och konferensrum.

Området

Amerikahuset ligger centralt, med ett fantastiskt läge intill det glittrande vattnet och med en underbar utsikt över Göteborgs hamninlopp.

Kommunikationer

Fastigheten i nära anslutning till leden. Det är mycket goda kommunikationer med spårvagn 3, 9 och 11 från Masthuggstorget. En hållplats från Masthuggstorget eller ca 7 minuters promenad från Amerikahuset ligger Järntorget, en stor knutpunkt för både buss och spårvagnar som tar dig enkelt till alla stadsdelar i Göteborg.

Service

Ta en kort promenad till Masthuggstorget, Järntorget eller Långgatorna som erbjuder ett stort utbud av mat från världens alla hörn. Här finns också bra utbud av all tänkbar service i form av butiker av olika slag, restauranger, livsmedelsbutiker mm.

Fastigheten

Anrika Amerikahuset är en av Göteborgs första monumentala byggnader, byggt 1919. Fastigheten är mycket vacker och ligger nära hamnen med utsikt över älven. En varsam renoveringen av Amerikahuset blev klar årsskiftet 1999-2000 och resulterade i att Castellum tilldelades pris för "bästa ombyggnad år 2000".

Fördelar

  • Masthuggstorget
  • Anrika Amerikahuset
  • Puls & Kommunikation

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 130 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0,38 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Bang - Göteborgs Kyrkliga Stadsmission Bistånd - Lets deal AB - Makajo Sverige AB - Masthuggskliniken AB

Buss < 500m Gym < 500m Cykelförråd Restaurang/café

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Katarina Uppling

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Göteborg