Gå till huvudinnehåll

Göteborg Högsbo/Sisjön

August Barks G. 23 B

Kontor

Hyresindikation

38 000 kr/mån

Detaljerad hyresinformation

Hyresindikation 450 000kr/år
Driftindikation 61 200kr/år
Fastighetsskatt 27 390kr/år
Moms tillkommer

Ovan prisindikation avser befintligt skick

Yta

360 kvm

Arbetsplatser

10 - 20 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

3

Flexibel planlösning Skyltläge Nära lederna

Om lokalen

Rumsindelat kontor på översta våningsplanet - granne med populära köpcentrat 421!

Vår tidigare kund till det här kontoret expanderar i andra delar av fastigheten och lämnar nu det översta planet i fastigheten.

Ett bra disponerat kontor som idag erbjuder rum i varierande storlekar. I mittkärnan av lokalen finns pentry, förråd och kapprum placerat samt tre toaletter varav en med dusch.

Vill ni ha delar av kontoret mer öppet ? Då anpassar vi lokalen efter era önskemål och behov.

Ett fritt och härligt läge med många fönster och ypperligt bra skyltläge i Högsbo´s mest välbesökta rondell. Här får ni utmärkt exponering av ert varumärke !

Med köpcentralt 421 som närmsta granne får ni lättare ihop vardagspusslet. I direkt närheten finns även friskvårdsalternativ med bland annat gym och padel samt populära lunchrestauranger.

Hyra

Hyresindikation

38 000 kr/mån

Detaljerad hyresinformation

Hyresindikation 450 000kr/år
Driftindikation 61 200kr/år
Fastighetsskatt 27 390kr/år
Moms tillkommer

Ovan prisindikation avser befintligt skick

Område

Högsbo är en stadsdel i sydvästra Göteborg, endast några kilometer ifrån stadens centrum. Högsbo har en strategisk placering med en nära sammankoppling till Dag Hammarskjöldsleden, Änggårdsbergen och Söderleden. Det centrala läget med direkt närhet till de stora trafiklederna är en av anledningarna till att området attraherar över 1000 företag i många olika branscher. Området ligger även utanför gränsen för vägtull samt erbjuder cykelavstånd till stadskärnan.

I direkt anslutning till Högsbo, på andra sidan av Söderleden finns även det välkända handels- och industriområdet Sisjön.

Tidigare fungerade Högsbo främst som industri- och verksamhetsområde, karaktären på området har dock genomgått förändringsarbeten under de senaste årtiondena.

Storslagna planer finns för stadsdelen och utvecklingen fortsätter nu ytterligare. I och med anläggandet av kommande bostadsprojekt Södra Änggården, ingår området i ett av de större stads- och utvecklingsprojekten i Göteborg.
Avsikten är att skapa en grön stadsmiljö i direkt anslutning till naturreservatet Änggårdsbergen, en blandstad med upp till 7000 bostäder, arbetsplatser samt all tänkbar service. Bostadsområdet som kommer att växa fram planeras vara helt färdigställt under år 2025, första etappen planeras vara inflyttningsklar under 2021.

På behagligt avstånd från Högsbo finns stora knutpunkter för kollektivtrafik - västerut finns Frölunda Torg, norrut finns Järntorget/Linnéplatsen och österut Mölndals Centrum.

Kommunikation

De allmänna kommunikationerna utgörs av busslinje 771, 772 och 751 med busshållplats utanför huset. Fler busslinjer stannar i närområdet.

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns i anslutning till fastigheten.

Service

Inom området finns tillgång till all typ av närservice i form av banker, post, lunchrestauranger, dagligvaruhandel och detaljister.

År 2006 fick även Högsbo ett eget köpcentrum 421, där besökare bland annat hittar välkända aktörer såsom ICA Maxi, H & M, MediaMarkt, Hemtex, Dressmann, Intersport och många fler.

Fastighet

Fastigheten består av kontorlokaler samt lager-och industrilokaler.

Energi & hållbarhet
 • Total energianvändning: 39 kWh / m², år
 • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO² / m², år
Hyresgäster i fastigheten
 • LN Högtalarservice Scandinavia AB
 • Auto Alfa Väst AB
 • Högsbo Procar
 • Chalmers Motorklubb
 • A-Team Projekt AB
 • Avarn Security AB
 • Cross Design AB
 • Elias Bilvård i Göteborg AB
 • Långedrag Fastighetsförmedling AB
Buss < 500m Markparkering

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Jesper Grenander

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Göteborg