Gå till huvudinnehåll

Göteborg Högsbo/Sisjön

August Barks Gata 25

Kontor

Hyresindikation

57 000 kr/mån

Detaljerad hyresinformation

Hyresindikation 682 500kr/år
Driftskostnader = 63 700kr/år
Fastighetsskatt = 10 178kr/år
25 % moms tillkommer

Ovan avser anpassat skick!

Yta

455 kvm

Arbetsplatser

15 - 30 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

3

Helt nyrenoverad kontorslokal med möjlighet till takterrass!

Välkommen till denna lokal med mycket hög potential i Högsbo, precis mittemot Köpcentrum 421! Lokalen har en öppen planlösning som ger gott om möjligheter att anpassa och skapa en optimal arbetsmiljö. Här finns även möjligheten till flera mindre kontorsrum för att skapa en mer avskild arbetsyta.

En möjlighet som denna lokal erbjuder är att bygga en terrass i söderläge. Tänk dig att kunna njuta av soliga eftermiddagar och frisk luft samtidigt som ni arbetar eller tar en kaffepaus. Det är verkligen ett lyxigt tillägg som kommer att bidra till en positiv och trivsam arbetsmiljö.

Kontakta oss idag för att boka en visning och låt oss tillsammans förverkliga er vision för den perfekta arbetsplatsen!

Området

Högsbo är en stadsdel i sydvästra Göteborg, endast några kilometer ifrån stadens centrum. Högsbo har en strategisk placering med en nära sammankoppling till Dag Hammarskjöldsleden, Änggårdsbergen och Söderleden. Det centrala läget med direkt närhet till de stora trafiklederna är en av anledningarna till att området attraherar över 1000 företag i många olika branscher. Området ligger även utanför gränsen för vägtull samt erbjuder cykelavstånd till stadskärnan. I direkt anslutning till Högsbo, på andra sidan av Söderleden finns även det välkända handels- och industriområdet Sisjön. Tidigare fungerade Högsbo främst som industri- och verksamhetsområde, karaktären på området har dock genomgått förändringsarbeten under de senaste årtiondena. Storslagna planer finns för stadsdelen och utvecklingen fortsätter nu ytterligare. I och med anläggandet av kommande bostadsprojekt Södra Änggården, ingår området i ett av de större stads- och utvecklingsprojekten i Göteborg. Avsikten är att skapa en grön stadsmiljö i direkt anslutning till naturreservatet Änggårdsbergen, en blandstad med upp till 7000 bostäder, arbetsplatser samt all tänkbar service. Bostadsområdet som kommer att växa fram planeras vara helt färdigställt under år 2025, första etappen planeras vara inflyttningsklar under 2021. På behagligt avstånd från Högsbo finns stora knutpunkter för kollektivtrafik - västerut finns Frölunda Torg, norrut finns Järntorget/Linnéplatsen och österut Mölndals Centrum.

Kommunikationer

De allmänna kommunikationerna utgörs av busslinje 771, 772 och 751 med busshållplats utanför huset. Fler busslinjer stanna i närområdet

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns intill fastigheten.

Service

Serviceutbudet i området är stort med tillgång till all typ av närservice i form av banker, post, lunchrestauranger, dagligvaruhandel och detaljister. År 2006 fick även Högsbo ett eget köpcentrum 421, där besökare bland annat hittar välkända aktörer såsom ICA Maxi, H & M, MediaMarkt, Hemtex, Dressmann, Intersport och många fler.

Fastigheten

Fastigheten är bebyggd med två sammanhängande byggnader som innehåller industri/lagerytor samt kontorsytor. Med bra läge i Högsbo industriområde ligger denna fastigheten mittemot Köpcentrum"421".

Fördelar

  • Högst upp i fastigheten
  • Takterrass i söderläge
  • Granne med köpcentra 421

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: BREEAM In-Use, Good
  • Total energianvändning: 88 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0,24 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Agillo AB - ECIT Solutions Pro AB - Golvet Göteborg Aktiebolag - Hellermann Tyton Aktiebolag - Kudeta Agency AB - Solar Sverige Aktiebolag

Buss < 500m Markparkering Gym < 500m

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Jesper Grenander

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Göteborg