Gå till huvudinnehåll

Om Göteborg Centrum

Castellum är en av de största privata ägarna av kommersiella fastigheter i Göteborg centrum och finns på plats för er som letar efter den optimala arbetsplatsen i de centrala delarna av staden. Kanske är det dags för nytt kontor, eller letar ni efter den perfekta butikslokalen? Oavsett era behov så finns vi här för att hjälpa er hitta rätt!

Noon Garden

Noon Garden

I centrala Göteborg utvecklar Castellum bland annat Noon Garden, en toppmodern byggnad mitt emellan Nordstan och Lilla Bommen som kommer att erbjuda ett av stans allra bästa lägen. Noon Garden kommer att bli en naturlig mittpunkt i det nya område som nu tar form norr om Nordstan med centralstationen, älven och hela city på bekvämt gångavstånd i en av Göteborgs mest expansiva stadsdelar.

Dessutom kommer här finnas en spårvagnsstation som rullar rakt in under huset! Här snackar vi tillgänglighet och anpassning till det moderna kontorets alla behov. Från våning fyra och uppåt får huset en stilfull, modern glasfasad, som låter ljuset flöda in och bjuder på fina vyer.

Lilla Bommen

På Lilla Bommen har Castellum flera fastigheter och lokaler som kan anpassas efter just era behov. Här får ni ett guldläge mitt i centrala Göteborg, där älven är er närmsta granne och Centralstationen ligger bara några minuter bort. 

Lilla Bommen utvecklas fort och här satsas det stort i hela området på att skapa attraktiva mötesplatser både i och mellan husen. Bland annat finns ett nytt färgglatt parkområde med växtlighet och plats för ute-möte, AW eller en lunch. Här skapar vi plats för er och ert företag att växa och frodas. 

Nytt från Lilla Bommen

Aktuellt i Göteborg

Se fler liknande artiklar

Varför Castellum?

Vi har lokalerna

Med ett av Nordens största bestånd av kommersiella fastigheter kan vi erbjuda ett stort utbud av kontor, lager, logistikfastigheter och andra verksamhetslokaler i de flesta större tillväxtstäder i Sverige. Vi utvecklar också helt nya fastigheter anpassade efter våra kunders behov. 

Vi jobbar hållbart

Som Nordens mest hållbara fastighetsbolag ser vi till att alla våra nybyggnadsprojekt hållbarhetscertifieras. Dessutom erbjuder vi våra hyresgäster allt från gröna hyresavtal till energieffektiva och klimatneutrala fastigheter - alltid med en trygg och hälsosam arbetsmiljö. 

Vi tittar runt hörnet

För att möta morgondagens behov håller vi koll på den senaste arbetslivsforskningen, tar till oss nya rön, gör egna undersökningar och släpper den årliga trendrapporten Framtidens arbetsliv. Men den allra viktigaste framtidsspaningen sker i den dagliga dialogen med våra hyresgäster.

Vi är lokala och nära

Med ett starkt lokalt engagemang och egen personal på plats på alla våra orter kan vi erbjuda den där personliga kontakten och lokalkännedomen som vi vet är så viktig. Vi sköter om våra egna fastigheter, och som kund har du alltid tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.