Gå till huvudinnehåll

Om Eriksberg

Eriksberg och Lindholmen erbjuder ett modernt kluster för otaliga teknik- och forskningsföretag, vilket har lockat till sig många unga och kreativa människor till området längs med Göta Älv. Här finns också ett stort utbud av restauranger, caféer och kulturella evenemang, vilket gör området levande och socialt. Hit tar du dig enkelt och snabbt med både båt, spårvagn, buss, cykel eller på fot. 

Bland Castellums fastigheter på Eriksberg och Lindholmen finns både moderna kontorsbyggnader och industrilokaler. Här har vi också investerat i hållbara och gröna initiativ på flera av våra fastigheter i området, inklusive solpaneler och energieffektivisering. Vi hjälper dig att hitta ditt nya kontor eller anpassade lokal i ett av Göteborgs mest innovativa områden. 

Aktuellt i Göteborg

Se fler liknande artiklar

Varför Castellum?

Vi har lokalerna

Med ett av Nordens största bestånd av kommersiella fastigheter kan vi erbjuda ett stort utbud av kontor, lager, logistikfastigheter och andra verksamhetslokaler i de flesta större tillväxtstäder i Sverige. Vi utvecklar också helt nya fastigheter anpassade efter våra kunders behov. 

Vi jobbar hållbart

Som Nordens mest hållbara fastighetsbolag ser vi till att alla våra nybyggnadsprojekt hållbarhetscertifieras. Dessutom erbjuder vi våra hyresgäster allt från gröna hyresavtal till energieffektiva och klimatneutrala fastigheter - alltid med en trygg och hälsosam arbetsmiljö. 

Vi tittar runt hörnet

För att möta morgondagens behov håller vi koll på den senaste arbetslivsforskningen, tar till oss nya rön, gör egna undersökningar och släpper den årliga trendrapporten Framtidens arbetsliv. Men den allra viktigaste framtidsspaningen sker i den dagliga dialogen med våra hyresgäster.

Vi är lokala och nära

Med ett starkt lokalt engagemang och egen personal på plats på alla våra orter kan vi erbjuda den där personliga kontakten och lokalkännedomen som vi vet är så viktig. Vi sköter om våra egna fastigheter, och som kund har du alltid tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.