Gå till huvudinnehåll

Om Hisingen

Hisingen är känt för sin industriella historia och sina hamnar. Idag är Hisingen ett område med en stora möjligheter för både industri och bostäder. Ett av de stora positiva dragplåstren till området är dess närhet till centrala Göteborg, vilket gör att det är en attraktiv plats att etablera företag på. 

Här erbjuder Castellum möjligheter att etablera lager, logistiklösningar eller kontor på ett flertal olika topplägen. Kanske lockar en lager- och terminalfastighet i tillgängliga Backa? Eller logistiknavet i Halvorsäng, precis i anknytning till Göteborgs Hamn? Kanske är det Ringöns kreativa och industriella miljö som är plasten för er nästa lokal? Vi hjälper er hitta rätt lokal för just er verksamhet. 

Aktuellt i Göteborg

Se fler liknande artiklar

Varför Castellum?

Vi har lokalerna

Med ett av Nordens största bestånd av kommersiella fastigheter kan vi erbjuda ett stort utbud av kontor, lager, logistikfastigheter och andra verksamhetslokaler i de flesta större tillväxtstäder i Sverige. Vi utvecklar också helt nya fastigheter anpassade efter våra kunders behov. 

Vi jobbar hållbart

Som Nordens mest hållbara fastighetsbolag ser vi till att alla våra nybyggnadsprojekt hållbarhetscertifieras. Dessutom erbjuder vi våra hyresgäster allt från gröna hyresavtal till energieffektiva och klimatneutrala fastigheter - alltid med en trygg och hälsosam arbetsmiljö. 

Vi tittar runt hörnet

För att möta morgondagens behov håller vi koll på den senaste arbetslivsforskningen, tar till oss nya rön, gör egna undersökningar och släpper den årliga trendrapporten Framtidens arbetsliv. Men den allra viktigaste framtidsspaningen sker i den dagliga dialogen med våra hyresgäster.

Vi är lokala och nära

Med ett starkt lokalt engagemang och egen personal på plats på alla våra orter kan vi erbjuda den där personliga kontakten och lokalkännedomen som vi vet är så viktig. Vi sköter om våra egna fastigheter, och som kund har du alltid tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.