Gå till huvudinnehåll

Borås Centrum

Hållingsgatan 15

Industri Kontor Lager/Logistik

Yta

1 618 kvm

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

1

Praktiskt & rymligt lager med kontorsverksamhet med tillhörande lastintag via egen brygga!

Välkommen att besöka vår praktiska, öppna och rymliga lagerlokal med bra takhöjd och disponibel yta! Vill du ha lager och kontorsverksamhet på samma yta? Då är detta lokalen för dig!
Via egen lastbrygga kan man lagra och fövara högt och lågt i vår öppna och rymliga lokal med högt i tak. Praktiskt!
Här får man bra ljusinsläpp genom många fönster samt fönster som är placerade i etage i taket.
Utrustat med, flertal wc, pausrum med pentry, omklädningsrum med dusch.

Vill du komma och kolla på min nästa arbetsplats? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Området

Med närhet till Ramnasjön och parken kan man snabbt och lätt gå en promenad och njuta av naturens skönhet under din lunchpromenad. Unna dig en paus för att traska bort på ca 5-10 min. Behöver du tanka gör du det bekvämt vid bensinmacken som ligger intill. I fastigheten bredvid finner du en bra lunchrestaurang.

Kommunikationer

Snabbt och enkelt når man Borås centrum i bil på ca 3-5 minuter. Blir det tomt i tanken kan du smidigt tanka på bensinmacken som ligger intill fastigheten. Där finner du även busshållsplatsen. Bussarna går frekvent med jämna mellanrum och tar dig till Borås resecentrum på ca 9-15 minuter.

Parkering

Gott om parkeringsmöjligheter.

Service

Hos oss har varje hyresgäst ett eget team! Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss. Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning. För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal och förnybar el.

Fastigheten

Fastigheten byggdes på 40-talet och har efter dess tillbyggts löpande i flera omgångar. Här arbetar flitigt olika typer av verksamheter. Strategiskt belägen ca 1,5 km väster om Borås centrum, precis intill R40 för en smidig och snabb på- och avfart.

Fördelar

  • Egen lastbrygga
  • Centralt
  • Bra ljusinsläpp

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 77 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 2,8 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Borås Stad - Lagern 8 - Composite media i Borås Aktiebolag - ELCENTER JK I BORÅS Aktiebolag - Hundspektra AB - Joy of Plenty AB - Sockgrossisten Sukkatukku AB - Studion Produktion Borås AB - Svensk Direktreklam - Tassarnas favorit AB - Vildbuketten I Borås AB - Westcoast Crona - Sweden AB

Buss 100 meter Restaurang 100 meter Mack 100 meter

Karta

Dokument

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Erik Williamson

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Borås