Gå till huvudinnehåll

Borås Centrum

Österlånggatan 30

Kontor

Hyresindikation

47 000 kr/mån

Detaljerad hyresinformation

Tillkommer på hyran
Driftkostnader 140 kr/kvm/år
Fastighetsskatt 75 kr/kvm/år
Moms 25%

Yta

400 kvm

Tillträdesdatum

2024-05-01

Våningsplan

4

Modernt kontor mitt i stan!

Toppmodern kontorslokal, strategiskt belägen mitt i stadens centrum. En blandning av öppna ytor och mindre rum för samtal eller möten. Här kan man arbeta ostört i ljusa lokaler med utsikt över kyrkan och med möjlighet att följa årstiderna utanför. Här har ni alla möjligheter att skapa en inspirerande arbetsmiljö där alla kan trivas.
Välkommen att titta på detta smakfullt renoverade kontor!

Området

Ett stenkast bort från denna centralt belägna fastighet finner du Borås vackra Stadspark, delvis omgiven av Viskan vilken rinner genom centrum. Till Stadsparken tar du dig för en kort break i citypulsen eller varför inte njuta av en medhavd lunch, kaffe eller passa på att kika in till lunchrestaurangen som ligger direkt när du kommit in i parken. Alldeles i närheten finner vi även Sandwalls plats med dess uteserveringar, caféer och restauranger som är en perfekt och mycket populär mötesplats både för affärslunchen och en träff i goda vänners sällskap. Inte sällan är det full fart här på lunchtid och om det är soligt och fint väder - ja, då gäller det att vara ute i god tid för att få plats på uteserveringarna! Fastigheten är belägen vid Stora Torget i Borås.

Kommunikationer

Med tåg och buss tar du dig enkelt hit, gångavstånd från Centralstationen och Södra Torget med det flesta bussförbindelser. För dig som pendlar från Göteborg är restiden till Borås ca 45-50 minuter och avgångar är frekventa, både med tåg och buss.

Parkering

Besöksparkering finns i t ex Midas-garaget och på Midas-terrassen.

Service

Hos oss har varje hyresgäst ett eget team! Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss. Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning. För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal och förnybar el.

Fastigheten

Fastigheten är belägen vid Stora Torget i Borås. Byggnaden innehar butiker och kontor och garage.

Fördelar

  • Mitt i stan
  • Centralt
  • Modernt

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 108 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 2,89 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Arbetsförmedlingen - Midas 14 - Bankomat AB - Midas 14 - Bik Bok AB - Castellum Väst Aktiebolag - Castellum Väst Borås AB - Dressman AB - Midas 14 - Försäkringskassan - Midas 14 - Handelsbolaget Svenska Bio Lidingö - Lernia Bemanning AB - Midas - Länsstyrelsen i Västra Götalands Län - Nail Icon i Borås AB - Skatteverket - Midas 14 - Springrolls AB - SSC - Ur & Penn AB - Önska

Restaurang/café Garage Cykelförråd Elbilsladdning Shopping

Karta

Dokument

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Linda Hansson

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Borås