Gå till huvudinnehåll

Malmö Hyllie

Arenagatan 12

Kontor

Yta

696 kvm

Arbetsplatser

40 - 55 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

2024-04-01

Våningsplan

3

Upptäck kontoret och arbetslivet i en inspirerande miljö på Arenagatan 12

Välkommen till det ultimata kontoret – en charmig arbetsplats om 696 kvm som pulserar mitt i Hyllies hjärta. Här erbjuder vi mer än bara en arbetsplats, vi skapar en plats där arbete förvandlas till en njutbar upplevelse.
I denna unika lokal är pentryt och loungen hjärtat av arbetsplatsen, designat för att skapa dynamik och gemenskap bland personalen.
Sitt i Hyllies mittpunkt och omfamna stadslivets energi med nära tillgång till restauranger och butiker för maximal bekvämlighet. Kommunikationspunkterna är lättillgängliga, vilket gör din resa till och från kontoret enkel och effektiv.
Vi ger dig möjligheten att skapa din arbetsplats precis som du önskar den. Upplev arbetsglädje i en trivsam atmosfär där du kan forma din arbetsmiljö efter dina behov och önskemål.
Ta det första steget mot ett kontor du verkligen längtar till!

Planlösning

Välkommen till denna lokal där pentryt och loungen är pulsen av dynamik och företagsgemenskap, perfekta för gemensamma sittningar och mötesstunder med sprudlande energi. Med en flexibel planlösning finns rum i olika storlekar – från enskilda kontor till trivsamma mötesrum, perfekta för både små och större sällskap.

Området

Hyllie - ett läge för både arbetsliv och boende. En ständigt växande stadsdel i Malmös södra del som rymmer både shoppingcentret Emporia, Malmö Arena samt Malmömässan för att bara nämna några destinationer.

Kommunikationer

Bra kommunikationsmöjligheter, i form av både tåg och bussar som frekvent trafikerar stadsdelen. Med tåg når man Nordens största flygplats, Kastrup, på 12 minuter och centrala Malmö når man på 5 minuter. Med bil når man snabbt både inre- och yttre ringvägen. Mellan Hyllie och centrala Malmö finns även bra cykelstråk.

Service

Hyllie erbjuder bra shopping- och lunchmöjligheter. I området finns även två hotell i form av Quality Hotel View och Malmö Arena Hotel.

Fastigheten

Kontorsfastighet som består av sex våningar plus källare. Bottenvåningen utgörs av butiker och plan 2-6 är kontor i varierande storlekar. Hög kontorsstandard med en takhöjd på 3,5 meter, stora glaspartier samt modern inredning. Fastigheten är miljöcertifierad enligt LEED EBOM, Gold

Fördelar

  • Ljust
  • Tillgänglighet
  • Fräsch

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: LEED O+M, Gold
  • Total energianvändning: 119 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 8,69 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Cicchetti Hyllie AB - Hawaii Poké Stockholm AB - Howden Insurance Brokers AB - Kuehne & Nagel AB - Malmö - Parkeringsövervakning i Malmö AB - Sartorius Stedim Data Analytis AB - Serkon i Vellinge AB - Smart Mobiltjänst Sverige AB - Solar Choice AB - Tornet Bostadsproduktion - Viktväktarna

Buss < 500m Tåg < 500m Gym < 500m Restaurang/café Cykelparkering

Karta

Dokument

Kontaktperson

Affärsutvecklare Uthyrning Lund & Malmö

Helen Greve

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Malmö