Gå till huvudinnehåll

Om Varla

I Varla erbjuder Castellum kontor- och logistiklokaler i en naturskön omgivning med skog, parker och grönområden med närhet till Kungsbackas stadskärna. 

Varla har också goda kommunikationer, med närhet till E6:an och goda tåg- och bussförbindelser till centrala Kungsbacka och Göteborg.

Vid Kungsbackas norra infart utvecklar Castellum företagsparken Kungsbacka Norra Entré – ett verksamhetsområde för framtidens företagare som vill vara på plats där det händer. Här möjliggörs ett område där storslagna idéer får gro, växa och blomstra i en attraktiv utvecklingsmiljö på hela 60 000 kvm. 

Aktuellt från Kungsbacka

Se fler liknande artiklar

Varför Castellum?

Vi har lokalerna

Med ett av Nordens största bestånd av kommersiella fastigheter kan vi erbjuda ett stort utbud av kontor, lager, logistikfastigheter och andra verksamhetslokaler i de flesta större tillväxtstäder i Sverige. Vi utvecklar också helt nya fastigheter anpassade efter våra kunders behov. 

Vi jobbar hållbart

Som Nordens mest hållbara fastighetsbolag ser vi till att alla våra nybyggnadsprojekt hållbarhetscertifieras. Dessutom erbjuder vi våra hyresgäster allt från gröna hyresavtal till energieffektiva och klimatneutrala fastigheter - alltid med en trygg och hälsosam arbetsmiljö. 

Vi tittar runt hörnet

För att möta morgondagens behov håller vi koll på den senaste arbetslivsforskningen, tar till oss nya rön, gör egna undersökningar och släpper den årliga rapporten Framtidens arbetsliv. Men den allra viktigaste framtidsspaningen sker i den dagliga dialogen med våra hyresgäster.

Vi är lokala och nära

Med ett starkt lokalt engagemang och egen personal på plats på alla våra orter kan vi erbjuda den där personliga kontakten och lokalkännedomen som vi vet är så viktig. Vi sköter om våra egna fastigheter, och som kund har du alltid tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.