Gå till huvudinnehåll

Om Science Park Mjärdevi

Science Park Mjärdevi är en modern och innovativ teknikpark

Science Park Mjärdevi är en modern och innovativ teknikpark i hjärtat av Linköping. Området rymmer en mängd olika tekniska företag och organisationer som arbetar inom olika sektorer som t.ex. informationsteknologi, bioteknik, hållbarhet, energi och automation.

Castellum erbjuder olika kommersiella fastigheter i området, bland annat kontor, laboratorier och produktionsutrymmen. Vi arbetar aktivt med att utveckla fastigheter som är anpassade till behoven och kraven från den moderna teknikindustrin.

Fördelarna med att ha sin verksamhet i Science Park Mjärdevi är många. Det är bland annat en kreativ och dynamisk miljö som är idealisk för innovation och samarbeten mellan företag.

Du når området via bil eller kollektivtrafik. Det finns gott om parkeringsmöjligheter. Åker du buss så tar det endast 10-15 min från resecentrum. Flygplatsen ligger nära vilket gör det enkelt för företag att arbeta med kunder och partners över hela världen.

Hör gärna av dig om du har frågor!

Kommersiell Förvaltare

Alexander Barhanko

Aktuellt i Linköping

Se fler liknande artiklar

Varför Castellum?

Vi har lokalerna

Med ett av Nordens största bestånd av kommersiella fastigheter kan vi erbjuda ett stort utbud av kontor, lager, logistikfastigheter och andra verksamhetslokaler i de flesta större tillväxtstäder i Sverige. Vi utvecklar också helt nya fastigheter anpassade efter våra kunders behov. 

Vi jobbar hållbart

Som Nordens mest hållbara fastighetsbolag ser vi till att alla våra nybyggnadsprojekt miljöcertifieras. Dessutom erbjuder vi våra hyresgäster allt från gröna hyresavtal till energieffektiva och klimatneutrala fastigheter - alltid med en trygg och hälsosam arbetsmiljö. 

Vi tittar runt hörnet

För att möta morgondagens behov håller vi koll på den senaste arbetslivsforskningen, tar till oss nya rön, gör egna undersökningar och släpper den årliga trendrapporten Framtidens arbetsliv. Men den allra viktigaste framtidsspaningen sker i den dagliga dialogen med våra hyresgäster.

Vi är lokala och nära

Med ett starkt lokalt engagemang och egen personal på plats på alla våra orter kan vi erbjuda den där personliga kontakten och lokalkännedomen som vi vet är så viktig. Vi sköter om våra egna fastigheter, och som kund har du alltid tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.