Gå till huvudinnehåll

Göteborg Centrum

Drottninggatan 5

Kontor

Yta

265 kvm

Arbetsplatser

8 - 14 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

2024-10-01

Våningsplan

2

Trevligt hörnkontor mitt i city!

Nu finns möjligt att etalbera sitt kontor mitt i stadens puls nära all tänkbar service runt hörnet. Ett kontor med "hemmakänsla" och ljusinsläpp från fyra väderstreck. Lokalen består till större del av ett öppet kontorslandskap och kontorsrum/mötesrum i olika storlekar.

Planlösning

Lokalen består till större den av ett öppet kontorslandskap med lite olika storlekar på mötesrum.

Området

Området runt Magasinsgatan har fått ett rejält uppsving under de senaste åren. Denna del av stadskärnan är mycket populär och i närheten finns ett rikt utbud av premiumbutiker, restauranger, caféer och övrig service. Drottninggatan är den gatan som står näst i tur att utvecklas vidare och bli än mer en mysig gågata.

Kommunikationer

Stort utbud av goda kommunikationer erbjuds. På bekvämt gångavstånd finns knutpunkten Stenpiren, här finns flertalet förbindelser att tillgå både via spårvagn, buss och båt. Även via Västra Hamngatan finns goda kommunikationer via hållplats ”Domkyrkan”, enbart ett stenkast bort.

Service

Hos oss har varje hyresgäst ett eget team Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss. Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning. För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal och förnybar el.

Fastigheten

Fastigheten består av flera sammanbyggda huskroppar med gatuadress Västra Hamngatan, Drottninggatan och Magasinsgatan. Varje del av fastigheten har sin egen unika karaktär och framförallt de bevarade historiska inslagen skiljer sig mycket åt huskropparna emellan. I fastigheten verkar aktörer såsom White arkitekter, Bestseller och Mpya Sci Tech.

Fördelar

  • City
  • Service
  • Läge

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 143 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0,39 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Bestseller Sverige Aktiebolag - Bilvision AB - Brightvision AB - Engelin Ståhl Monica - Frisk Service i Göteborg AB - Frisörgrossisten FrickoCo AB - Klippa by Jähnke AB - MR Studio Dental Göteborg AB - Postery AB - Spice Room AB - Today Sushi i Göteborg Aktiebolag - White arkitekter Aktiebolag

Buss < 500m Båt < 500m Gym < 500m Garage Restaurang/café

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Helena Dellborg

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Göteborg