Gå till huvudinnehåll

Göteborg Centrum

Östra Hamngatan 16

Kontor

Yta

3 643 kvm

Arbetsplatser

150 - 240 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

7

Bästa läge Unik lokal Modernt

Om lokalen

Unikt kontor med utsikt mot Operan och älven!

Välkommen till Östra Hamngatan 16 i Göteborg! Här erbjuder vi ett fantastiskt kontor med en oslagbar utsikt. Med denna unika plats kan du få arbetsdagen att kännas som en semester.

Denna härliga kontorslokal är designad för att ge dig den perfekta arbetsmiljön. Med stora fönster får du inte bara massor av naturligt ljus, utan också en fantastisk utsikt över Göteborgs skyline. Att kunna arbeta med en sådan vacker vy kommer definitivt att ge dig inspiration och motivation varje dag.

Planlösning

Läget på Östra Hamngatan 16 är också oslagbart. Beläget mitt i hjärtat av Göteborg har du tillgång till allt du behöver inom bekvämt avstånd. Med närhet till kollektivtrafik, restauranger, butiker och andra bekvämligheter blir det enkelt för både medarbetare och kunder att nå din verksamhet. Dessutom har du möjligheten att njuta av stadens puls och energi direkt utanför dörren.

Denna kontorslokal erbjuder också en rad fördelar för att underlätta din verksamhet. Med moderna faciliteter och teknik kan du skapa en professionell och effektiv arbetsplats. Dessutom finns det möjlighet till flexibel planlösning, vilket gör det möjligt att anpassa lokalen efter dina specifika behov.

Område

Under 2016 genomgick fastigheten genomgripande renovering och fick en rejäl ansiktslyftning. Utvändigt har huset fått en helt ny karaktär med en ny glasfasad samtidigt som husets entréer lyfts. Invändigt har c:a 9 000 kvm av lokalytan genomgått en omfattande renovering och lokalerna är i toppstandard.

Fastigheten ligger i ena hörnet av Nordstan med tillgång till alla möjliga butiker och service.

Kommunikation

Fastigheten ligger mitt i knutpunkten för alla kommunikationer. Buss, spårvagn och cykelleder finns precis utanför dörren. Till Centralstationen är det några minuters promenad. Där hittar du även terminalen för flygbussen till Landvetter samt expressbussar

Parkering

Nordstans parkeringshus är granne med fastigheten.

Service

Fastigheten ligger i hörnet av Nordstan med tillgång till alla möjliga butiker och service.

Fastighet

Fastighet i sex våningsplan som består av kontor och butiker.

Energi & hållbarhet
  • Hållbarhetscertifiering: Miljöbyggnad nyproduktion, Silver
  • Total energianvändning: 116 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0,24 kg CO² / m², år
Hyresgäster i fastigheten
  • Dagab Inköp & Logistik AB - Nordstaden 2:16
  • MacForum Aktiebolag
  • Greenbyte AB
  • SSC
  • United Spaces Östra Hamng GBG AB
  • Castellum Väst Aktiebolag
Buss < 500m Tåg < 500m Konferensservice Garage Restaurang/café Elbilsladdning

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Helena Dellborg

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Göteborg