Gå till huvudinnehåll

Örebro Aspholmen

Aspholmsvägen 4

Kontor

Yta

250 kvm

Arbetsplatser

10 - 20 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

2024-04-01

Våningsplan

1

Kontorslokal med lättillgängligt läge på Aspholmen!

Här sitter ni på entréplan med en trivsam planlösning som erbjuder er både storkontor och enskilda kontor, pausutrymme och konferensrum. Läget erbjuder er närhet till Aspholmens stora utbud av lunchrestauranger, café, butiker och en rad olika verksamheter. Nära anslutning till E18/E20 om ni kommer med bil och bekvämt cykelavstånd till city. Här finns möjlighet att skapa er nästa arbetsplats.

Är ni nyfikna på att veta mer kontakta oss för mer information och visning!

Planlösning

Planlösningen erbjuder er idag storkontor, enskilda kontor, konferensrum och pausyta.

Området

Aspholmen är ett av Örebros snabbast växande områden och det är inte undra på. Här har du allt du behöver för att lösa det där kluriga vardagspusslet. Vill du uträtta ärenden eller träna under lunchen? Här finns ett varierat utbud av butiker och träningsanläggningar, som till exempel gym, padel, bowling, simulatorgolf, simhall och massage. För den hungriga finns också mycket att välja på, allt från sallader och husmanskost till kebab och italienskt. Och varför inte passa på att köpa fredagsgodis eller fika till konferensen? Du tar dig enkelt hit, enkelt ut på E18/E20 och enkelt in till stan.

Kommunikationer

Tack vare närheten till E18/E20 tar du dig snabbt in och ut ur området. Området ligger både smart och centralt, oavsett om du tar dig hit med buss, bil eller varför inte cykel? En fin och nyrenoverad cykelbana löper hela vägen in till city.

Parkering

På Aspholmen är det lätt att parkera bilen, här finns gott om p-platser i hela området. Urladdat batteri eller tom tank? Inga problem, här har du nära till såväl laddstolpar som bensinstationer.

Fastigheten

I fastigheten finns kontors- och lagerlokaler. Förnyelsebar fjärrvärme och grön el.

Fördelar

  • Lättillgängligt läge
  • Parkeringsmöjligheter
  • Bra närservice och lunchutbud

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 108 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Hydroscand - Realgymnasiet - Ölbryggning Sverige

Gym i området Elbilsladdning i området Restauranger/café i närheten Nära anslutning till E18/E20 Lätt att parkera bilen Entréplan

Karta

Dokument

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Magnus Persson

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Örebro