Gå till huvudinnehåll

Örebro Aspholmen

Radiatorvägen 13

Kontor Coworking/Kontorshotell

Yta

98 kvm

Arbetsplatser

3 - 6 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Kontorslokal på Aspholmen med tillgång till kontorshotell en trappa ner!

Letar ni en mindre kontorslokal med perfekt läge på Aspholmen? Då kanske denna lokal kan passa er verksamhet perfekt. Lättillgängligt läge med fri parkering utanför och i området och närhet till stort serviceutbud så som gym, restauranger mm.

Lokalen är belägen en trappa upp med egen ingång men ni delar huvudentré med kontorshotellet på bottenvåningen. Lokalen är uppdelad på 4 kontorsrum varav ett som skulle kunna fungera som ett konferensrum. Pentry, WC och ett förråd som av tidigare hyresgäst har använts som kontorsrum.

Ni har dessutom tillgång till kontorshotellets pentry, gemensamhetsytor och kontaktnät. Är ni nyfikna på att veta mer är ni mer än välkomna att kontakta oss för visning!

Planlösning

Idag är lokalen uppdelad på entré/hall med pentry, WC samt möjlighet till 5 kontorsrum. Ett av kontorsrummen står som förråd på ritningen men har nyttjats som kontorsrum av tidigare hyresgäst då ljusinsläpp finns via ett fönster ut mot korridoren.

Området

Aspholmen är ett av Örebros snabbast växande områden och det är inte undra på. Här har du allt du behöver för att lösa det där kluriga vardagspusslet. Vill du uträtta ärenden eller träna under lunchen? Här finns ett varierat utbud av butiker och träningsanläggningar, som till exempel gym, padel, bowling, simulatorgolf, simhall och massage. För den hungriga finns också mycket att välja på, allt från sallader och husmanskost till kebab och italienskt. Och varför inte passa på att köpa fredagsgodis eller fika till konferensen? Du tar dig enkelt hit, enkelt ut på E18/E20 och enkelt in till stan.

Kommunikationer

Tack vare närheten till E18/E20 tar du dig snabbt in och ut ur området. Området ligger både smart och centralt, oavsett om du tar dig hit med buss, bil eller varför inte cykel? En fin och nyrenoverad cykelbana löper hela vägen in till city.

Parkering

På Aspholmen är det lätt att parkera bilen, här finns gott om p-platser i hela området. Urladdat batteri eller tom tank? Inga problem, här har du nära till såväl laddstolpar som bensinstationer.

Fastigheten

I fastigheten finns butiks-, kontors- och lagerlokaler. Förnyelsebar fjärrvärme och grön el.

Fördelar

  • Lättillgängligt läge
  • Fri parkering och laddplatser i området
  • Tillgång till kontorshotell

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 94 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Axfood snabbgross - BILBRÖDERNA STARSHINE BILFÖRÄDLING HAND - Bravida Sverige - Canon Örebro - Carjitas - Cleverex Sverige AB - Elektronikhuset i Mariestad - ERE Bygg - GK Inneklimat - Grolls - Krall Entertainment AB - LELAB - Lindroos - LMR Bygg och Ventilation - Millhalls Arkitektstudio - Spendrups Bryggeriaktiebolag - Sportfiskearenan AB - Stevic Fastighetsutveckling AB

Buss < 500m Gym < 700m Markparkering Elbilsladdning i området Restaurang/café Cykelväg in till city Nära anslutning till E18/E20

Karta

Dokument

Kontaktperson

Biträdande Kommersiell Förvaltare

Angelica Molin

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Örebro