Gå till huvudinnehåll

Castellums lager och logistiklokaler i Örebro

En lagerlokal på 350 eller 15 000 kvm – vad föredrar du? I Örebro har Castellum lediga lager- och logistiklokaler inom små som stora ytor oavsett om du söker lager med kontors- eller butiksdel eller produktionshall. Nyproduktion? Absolut det har vi också tex i nya området Palmbohult! Gemensamt för dessa lokaler är att våra lager och logistiklokaler är belägna i områden med goda kommunikationer och nära E18/E20. Finns ni på Pilängen? Javisst, vi har lager där och även i Bista, Berglunda, Bettorp och på Aspholmen. Olika lager har olika förutsättningar – lastkaj med port, höga portar, generös takhöjd personalutrymmen med omklädningsrum, bra skyltläge allt för att passa era behov.  

Varför Castellum?

Vi har lokalerna

Castellum är en av Nordens ledande aktörer inom logistik. Vi kan hjälpa dig att skapa den mest effektiva logistikkedjan – från större centrallager till mindre lägen för Last Mile - och erbjuder kostnadseffektiv lagring på strategiska orter i kombination med citynära logistiklägen.


Vi jobbar hållbart

Som Nordens mest hållbara fastighetsbolag ser vi till att alla våra nybyggnadsprojekt miljöcertifieras. Dessutom erbjuder vi våra hyresgäster allt från gröna hyresavtal till energieffektiva och klimatneutrala fastigheter - alltid med en trygg och hälsosam arbetsmiljö. 

Vi tittar runt hörnet

För att möta morgondagens behov håller vi koll på den senaste arbetslivsforskningen, tar till oss nya rön, gör egna undersökningar och släpper den årliga trendrapporten Framtidens arbetsliv. Men den allra viktigaste framtidsspaningen sker i den dagliga dialogen med våra hyresgäster.

Vi är lokala och nära

Med ett starkt lokalt engagemang och egen personal på plats på alla våra orter kan vi erbjuda den där personliga kontakten och lokalkännedomen som vi vet är så viktig. Vi sköter om våra egna fastigheter, och som kund har du alltid tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.