Gå till huvudinnehåll

Castellums butikslokaler i Örebro

I Örebro erbjuder vi lediga butikslokaler och showrooms i city och på Aspholmen. Oavsett om ni är mäklare, frisör, mindre butik, stor butikskedja för privatkonsumtion eller B2B så har vi något att erbjuda er. Våra lokaler är flexibla och kan anpassas efter era behov.

Aspholmen är lättillgängligt för kunder oavsett om du tar dig hit med buss, bil eller varför inte cykel? Fri kundparkering? – Självklart! Butikerna har dessutom riktigt bra skyltlägen. Här har butikerna ofta ett lager på baksidan med inlastningsport, perfekt för att kunna ta emot varor! Här finns även flera restauranger.

Inne i de centrala delarna av Örebro finns exempelvis butikslokaler och salonger i gamla stan med Örebro slott och Stortorget som närmsta grannar. I kvarteret Hållstugan även kallar Stallbacken, pågår arbetet för fullt med att utveckla en ny levande mötesplats med en mix av bostäder, kontor, butiker, caféer, restauranger, torg och gröna stråk som ska stå klart 2026.

Varför Castellum?

Vi har lokalerna

Med ett av Nordens största bestånd av kommersiella fastigheter kan vi erbjuda ett stort utbud av kontor, lager, logistikfastigheter och andra verksamhetslokaler i de flesta större tillväxtstäder i Sverige. Vi utvecklar också helt nya fastigheter anpassade efter våra kunders behov. 

Vi jobbar hållbart

Som Nordens mest hållbara fastighetsbolag ser vi till att alla våra nybyggnadsprojekt hållbarhetscertifieras. Dessutom erbjuder vi våra hyresgäster allt från gröna hyresavtal till energieffektiva och klimatneutrala fastigheter - alltid med en trygg och hälsosam arbetsmiljö. 

Vi tittar runt hörnet

För att möta morgondagens behov håller vi koll på den senaste arbetslivsforskningen, tar till oss nya rön, gör egna undersökningar och släpper den årliga trendrapporten Framtidens arbetsliv. Men den allra viktigaste framtidsspaningen sker i den dagliga dialogen med våra hyresgäster.

Vi är lokala och nära

Med ett starkt lokalt engagemang och egen personal på plats på alla våra orter kan vi erbjuda den där personliga kontakten och lokalkännedomen som vi vet är så viktig. Vi sköter om våra egna fastigheter, och som kund har du alltid tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.