Gå till huvudinnehåll

Castellums kontorslokaler i Örebro

Vi kan erbjuda toppmoderna och flexibla kontor i både cityläge och på Aspholmen som kan anpassas efter era behov. I Norrcity hittar ni kontor med närhet till Recentrum och Järntorget. Runt Stortorget granne med Kulturkvarteret eller Nikolaikyrkan finns både sekelskifteshus och nyproduktion. I södra city nära Södra station och Conventum finns både vår senaste nyproduktion KällerudsPark varför inte hyra i en gammal skofabrik i stadsdelen Örnsro. Oavsett var ni hyr i stan så finns citys fulla utbud strax utanför dörren och det är alltid nära till både buss- och tågförbindelser.

Aspholmen är ett av Örebros snabbast växande områden och det är inte undra på. Här har du allt du behöver för att lösa det där kluriga vardagspusslet. Vill du uträtta ärenden eller träna under lunchen? Här finns ett varierat utbud av butiker och träningsanläggningar, som till exempel gym, padel, bowling, simulatorgolf, simhall och massage. För den hungriga finns också mycket att välja på, allt från sallader och husmanskost till kebab och italienskt. Och varför inte passa på att köpa fredagsgodis eller fika till konferensen? Du tar dig enkelt hit, enkelt ut på E18/E20 och enkelt in till stan.

Är hållbarhetsfrågor viktiga för er? Det är det för oss! Hälften av våra kontorsfastigheter är miljöcertifierade och vi erbjuder gröna hyresavtal. Våra lokaler är anpassningsbara och återbruk är en viktig del i hur vi tillsammans kan ta ansvar. Vi utvecklar hela tiden våra fastigheter med nya solcellsanläggningar genom projektet ”100 på sol”. Förnyelsebar fjärrvärme och grön el är en självklarhet i alla våra fastigheter bara för att nämna några av de saker vi jobbar med.

Varför Castellum?

Vi har lokalerna

Med ett av Skandinaviens största bestånd av kontorsfastigheter kan vi erbjuda ett stort utbud av lokaler i olika lägen. I flera städer har vi också komplett utrustade, nyckelfärdiga kontor liksom coworking-platser med fullservice, tillträde dygnet runt och ett stort tjänsteutbud.

Vi jobbar hållbart

Som Nordens mest hållbara fastighetsbolag ser vi till att alla våra nybyggnadsprojekt miljöcertifieras. Dessutom erbjuder vi våra hyresgäster allt från gröna hyresavtal till energieffektiva och klimatneutrala fastigheter - alltid med en trygg och hälsosam arbetsmiljö.

Vi tittar runt hörnet

För att möta morgondagens behov håller vi koll på den senaste arbetslivsforskningen, tar till oss nya rön, gör egna undersökningar och släpper den årliga trendrapporten Framtidens arbetsliv. Men den allra viktigaste framtidsspaningen sker i den dagliga dialogen med våra hyresgäster.

Vi är lokala och nära

Med ett starkt lokalt engagemang och egen personal på plats på alla våra orter kan vi erbjuda den där personliga kontakten och lokalkännedomen som vi vet är så viktig. Vi sköter om våra egna fastigheter, och som kund har du alltid tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.