Gå till huvudinnehåll

Om Örebro city

Örebro city - en plats med moderna och historiska byggnader

Örebro city ligger i hjärtat av Sverige och har en blandning av moderna och historiska byggnader. Det är en idealisk plats för företag som söker ett strategiskt läge med närhet till både Stockholm och Göteborg.

I city ligger Örebro slott som är stadens mest berömda landmärke. Det finns även flera andra historiska byggnader som ligger nära centrum, St. Nicolai kyrka, Gamla vattentornet och Wadköping, som är en välbevarad stadskärna från 1800-talet.

Resecentrum som är ett nav för buss, tåg och taxi ligger på gångavstånd från city vilket gör det enkelt att pendla till och från arbetet. Det finns ett brett utbud av restauranger, kaféer och butiker som är lättillgängliga för anställda att besöka på lunchen eller efter jobbet. Det finns också flera mötesplatser och eventlokaler för företagsevenemang och konferenser, te.x Conventum.

Castellums butik- och kontorslokaler har attraktiva lägen i stadskärnan vilket gör det lätt för företag att nås och synas. Här nedan kan du se vilka som är lediga just nu. 

Hör av dig så hjälper vi gärna till!

Kommersiell Förvaltare

Theresia Sjöström

Biträdande Kommersiell Förvaltare

Angelica Molin

Aktuellt från Örebro

Se fler liknande artiklar

Varför Castellum?

Vi har lokalerna

Med ett av Nordens största bestånd av kommersiella fastigheter kan vi erbjuda ett stort utbud av kontor, lager, logistikfastigheter och andra verksamhetslokaler i de flesta större tillväxtstäder i Sverige. Vi utvecklar också helt nya fastigheter anpassade efter våra kunders behov. 

Vi jobbar hållbart

Som Nordens mest hållbara fastighetsbolag ser vi till att alla våra nybyggnadsprojekt hållbarhetscertifieras. Dessutom erbjuder vi våra hyresgäster allt från gröna hyresavtal till energieffektiva och klimatneutrala fastigheter - alltid med en trygg och hälsosam arbetsmiljö. 

Vi tittar runt hörnet

För att möta morgondagens behov håller vi koll på den senaste arbetslivsforskningen, tar till oss nya rön, gör egna undersökningar och släpper den årliga rapporten Framtidens arbetsliv. Men den allra viktigaste framtidsspaningen sker i den dagliga dialogen med våra hyresgäster.

Vi är lokala och nära

Med ett starkt lokalt engagemang och egen personal på plats på alla våra orter kan vi erbjuda den där personliga kontakten och lokalkännedomen som vi vet är så viktig. Vi sköter om våra egna fastigheter, och som kund har du alltid tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.