Gå till huvudinnehåll

Norrköping Centralt Innanför Promenaderna

Prästgatan 12 B

Kontor

Yta

473 kvm

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

3

Café och gym i bygganden Goda pendlingsmöjligheter Exponering

Om lokalen

Unna dig drömkontoret med fantastisk utsikt och flexibel ytplanering!

Här erbjuds en imponerande kontorslokal på hela 472 kvm med enastående panorama över Gamla Rådstugugatan. Du får möjlighet att själv forma ditt framtida kontor precis som du vill ha det.
Med moderna och fräscha ytskikt samt hög takhöjd kommer arbetsmiljön bli inspirerande och professionell. Visualisera er det fullt utrustade pentryt, inbjudande social gemensamhetsyta samt stilfullt inredda kontorsytor.
Som grädde på moset har du tillgång till en gemensam konferensavdelning i fastighetens exklusiva penthouse. Du kan också njuta av solen och en härlig fikastund på vår uteterassen. För dem som väljer cykeln som färdmedel till jobbet finns även omklädningsmöjligheter och dusch i källarplanet.
Missa inte chansen att förverkliga dina kontorsdrömmar i denna oemotståndliga lokal. Ta steget och skapa en arbetsplats som både imponerar och inspirerar. Kontakta oss idag för att boka en visning och se själv hur detta kan bli ditt perfekta arbetsutrymme!

Planlösning

Med generösa 472 kvm att arbeta med kan du skapa olika zoner och arbetsområden som passar din verksamhet. Du kan skapa ett öppet och kollaborativt utrymme för teamarbete och kreativa möten. Samtidigt kan du inrätta privata kontorsrum eller skapa avskilda arbetsplatser för enskilda uppgifter och koncentration.
Den höga takhöjden ger en luftig känsla och öppnar upp möjligheter för innovativ design och inredning. Här kan du låta din kreativitet flöda och skapa en atmosfär som speglar företagets värderingar och identitet. Du kan välja mellan olika färger, material och texturer för att skapa den önskade atmosfären och ge dina anställda en trivsam arbetsplats.
I den flexibla planlösningen kan du också inkludera gemensamma utrymmen som en lounge-område eller ett kreativt hörn för avkoppling och inspirerande samtal. Detta kommer att främja samarbete och ge möjlighet till social interaktion mellan dina medarbetare.
Med möjligheten att vara med och utforma ditt framtida kontor kan du skapa en arbetsplats som är skräddarsydd efter dina behov och önskemål. Ta chansen att skapa en inspirerande och funktionell arbetsmiljö som kommer att öka produktiviteten och trivseln för ditt team.

Område

Mitt i city med närhet till ett brett shoppingutbud med utsikt över den prisbelönta Nya Hörsalsparken och Norrköpings nya trappa. Vid trappans slut finner du kvarteret Knäppingsborg.

Kommunikation

Buss och spårvagn i direkt anslutning till fastigheten. Promenadavstånd till Norrköpings resecentrum.

Parkering

Mycket nära till flertalet P-hus och garage.

Service

Norrköping City med ett brett utbud med över 140 butiker, närhet till bibliotek, vårdcentraler, bank, livsmedelsbutik, restauranger, pubar, biograf, museum mm. och gångavstånd till inomhusbad. Närhet till parkeringshus i City.

Fastighet

Fastigheten Spiran är placerad mitt på Drottninggatan i centrala Norrköping. En knytpunkt för både gångtrafikanter och kollektivtrafik. Butiker och cafe i markplan samt kontor med enastående utsikt över nya Hörsalsparken. Fastigheten har en trevlig uteterass samt en flexibel konferensdel högst upp i fastigheten med mötesrum i olika storlekar ned full teknik. Möjlighet till dusch och ombyte i fastighetens källare för sportiga medarbetare.

Energi & hållbarhet
 • Total energianvändning: 125 kWh / m², år
 • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO² / m², år
Teknisk information

Kyld tillyft.
Omklädningsrum i källarplan.
Tillgång till konferensrumsvåning.
Gym i fastigheten.

Hyresgäster i fastigheten
 • Hyresbostäder i Norrköping AB
 • Espresso House Sweden AB - Spiran 12
 • Östergötlands Läns Landsting - Spiran 12, Psykiatrimottagningen
 • Hemmakväll
 • STC
 • On Tower Sweden AB
 • IVER
 • Bonnier News Inhouse Sales AB
 • SD Worx Sweden AB
 • Serneke Sverige AB - Spiran 12 Norrköping
Konferensvåning Lokaltrafik < 50m Café Gym i byggnaden.

Karta

Dokument

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Malin Eklöf

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Norrköping