Gå till huvudinnehåll

Om Solna

Solna är en stor kommun med många olika områden och innehåll, du finner det mesta i denna del av Stockholm.

I Solna finner man Castellums fastigheter i följande områden, Frösunda, Haga Norra, Huvudsta, Hagalund, Hagastaden, Solna Businesspark och i Solna Strand.

I Solna hittar du vackra naturområden och stråk längs vatten som inbjuder till lunchpromenader och löprundor. Här kan man även båtpendla under sommarperioder.

Solna kommun expanderar snabbt mest hela tiden, nya områden byggs upp och utvecklas, många nya bostäder, kontor och trevliga service verksamheter flyttar in i kommunen hela tiden. Man finner Sveriges största shopping Mall här, samt många restauranger och annan närservice, även Sveriges National Arena, Friends Arena ligger här. Solna kommun är rankad i toppen av Sveriges mest företagsvänliga kommun.

Varför Castellum?

Vi har lokalerna

Med ett av Nordens största bestånd av kommersiella fastigheter kan vi erbjuda ett stort utbud av kontor, lager, logistikfastigheter och andra verksamhetslokaler i de flesta större tillväxtstäder i Sverige. Vi utvecklar också helt nya fastigheter anpassade efter våra kunders behov. 

Vi jobbar hållbart

Som Nordens mest hållbara fastighetsbolag ser vi till att alla våra nybyggnadsprojekt miljöcertifieras. Dessutom erbjuder vi våra hyresgäster allt från gröna hyresavtal till energieffektiva och klimatneutrala fastigheter - alltid med en trygg och hälsosam arbetsmiljö. 

Vi tittar runt hörnet

För att möta morgondagens behov håller vi koll på den senaste arbetslivsforskningen, tar till oss nya rön, gör egna undersökningar och släpper den årliga trendrapporten Framtidens arbetsliv. Men den allra viktigaste framtidsspaningen sker i den dagliga dialogen med våra hyresgäster.

Vi är lokala och nära

Med ett starkt lokalt engagemang och egen personal på plats på alla våra orter kan vi erbjuda den där personliga kontakten och lokalkännedomen som vi vet är så viktig. Vi sköter om våra egna fastigheter, och som kund har du alltid tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.