Gå till huvudinnehåll

Mölndal Lackarebäck

Flöjelbergsgatan 13

Kontor

Hyresindikation

16 000 kr/mån

Detaljerad hyresinformation

Indikaktiv hyra 198 000 kr/år
Driftskostnader 33 000kr/år
Fastighetsskatt 2 500 kr/år
Moms tillkommer med 25%
Befintligt skick.

Yta

210 kvm

Arbetsplatser

5 - 15 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

3

Kontorslokal i Lackarebäck

Mycket bra läge för detta kontor som kommer att genomgå en renovering innan inflyttning. Ta chansen att vara och påverka både utseende och funktion. Låt ditt företag och verksamhet sätta prägel på lokalen för att få ut maximal kreativitet och lönsamhet.

Tveka inte utan kontakta oss för mer info och visning!

Området

Fastigheten har ett attraktivt läge i Lackarebäck intill E6/E20 och med närhet till Mölndals innerstad som har genomgått en stor ombyggnad med nya bostäder, flera nyöppnade butiker, restauranger, caféer, bank, apotek, systembolag och all övrig tänkbar service. I området finns en blandning av både kontors- och industrifastigheter och en mix av olika företag så som tillverknings-, utvecklings-och teknikföretag. Området ligger med närhet till Lackarebäcks Naturskyddsområde med fina promenadstråk.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i nära anslutning till E6/E20 och via R40 tar man sig enkelt till Landvetter flygplats. Till Göteborgs centrum tar det ca 10 min med bil och till Mölndals innerstad ca 5 min. Med buss 758 åker man till Mölndals Resecentrum på 5 minuter där tågstation finns för pendeltrafik samt Öresundstrafiken. Spårvagnshållplats finns vid Krokslätt på ca 10 minuters promenadavstånd och efter ytterligare 20 minuters spårvagnsresa når man centrala Göteborg.

Parkering

Parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheten.

Service

Offentlig och kommersiell service finns vid Krokslätts Torg och Mölndals centrum inom 5 minuters bilavstånd. Det finns lunchrestauranger på gångavstånd från fastigheten.

Fastigheten

Fastigheten är belägen i Lackarebäcks Teknikpark i Mölndal. Fastigheten har utmärkta angöringsmöjligheter för både personbils- och lastbilstransporter.

Fördelar

  • Skyltläge
  • Lättillgängligt
  • Gott om parkering

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: EU Greenbuilding
  • Total energianvändning: 58 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0,21 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Rekomo Göteborg AB - Totalinstallation i Göteborg Aktiebolag

Buss < 500m Markparkering Nära påfart till E6

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Katarina Uppling

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Mölndal