Gå till huvudinnehåll

Om Växjö City

Castellum vill vara med och bidra till en levande stadskärna

Vi på Castellum är en av de ledande fastighetsbolagen i Växjö och har ett stort antal fastigheter i cityområdet. Vi erbjuder moderna, flexibla kontorslokaler och butiker till företag och är med och bidrar till att skapa en levande och attraktiv stadskärna.

Genom vårt engagemang för hållbarhet och socialt ansvarstagande vill vi vara med och bidra till att göra Växjö till en mer hållbar och livskraftig stad för framtiden. Vi satsar på energieffektivisering, förnybar energi och återvinning för att minska påverkan på miljön och samtidigt bidra till en mer hållbar utveckling av staden.

Hör gärna av dig till oss med din fråga!

Uthyrningskoordinator

Annie Börjesson

Kommersiell Förvaltare

Erik Persson

Aktuellt från Växjö

Se fler liknande artiklar

Varför Castellum?

Vi har lokalerna

Med ett av Nordens största bestånd av kommersiella fastigheter kan vi erbjuda ett stort utbud av kontor, lager, logistikfastigheter och andra verksamhetslokaler i de flesta större tillväxtstäder i Sverige. Vi utvecklar också helt nya fastigheter anpassade efter våra kunders behov. 

Vi jobbar hållbart

Som Nordens mest hållbara fastighetsbolag ser vi till att alla våra nybyggnadsprojekt hållbarhetscertifieras. Dessutom erbjuder vi våra hyresgäster allt från gröna hyresavtal till energieffektiva och klimatneutrala fastigheter - alltid med en trygg och hälsosam arbetsmiljö. 

Vi tittar runt hörnet

För att möta morgondagens behov håller vi koll på den senaste arbetslivsforskningen, tar till oss nya rön, gör egna undersökningar och släpper den årliga rapporten Framtidens arbetsliv. Men den allra viktigaste framtidsspaningen sker i den dagliga dialogen med våra hyresgäster.

Vi är lokala och nära

Med ett starkt lokalt engagemang och egen personal på plats på alla våra orter kan vi erbjuda den där personliga kontakten och lokalkännedomen som vi vet är så viktig. Vi sköter om våra egna fastigheter, och som kund har du alltid tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.