Castellum ligger stabilt förankrade i toppen av listan på Sveriges 25 bästa logistiklägen. Vi har hög närvaro både hos nya ettan Helsingborgsregionen och tvåan Storgöteborg, och finns representerade i alla de fem regioner som rankas högst.

- Det är alltid kul att ligga på topp, kommenterar logistikchef Hans Sahlin. Vi är väl rustade för framtiden med attraktiva och hållbara logistikerbjudanden i landets bästa lägen.

Listan sammanställs sedan 2005 av Intelligent Logistik och utgår från sex kriterier som vägs samman till en totalpoäng. Med Helsingborg och Göteborg (93 respektive 92 poäng) på prispallen speglas även Castellums strategiska val med flera pågående nybyggen och utvecklingsprojekt i bägge regionerna.

Intelligent Logistik förutspår att 2022 blir ett historiskt rekordår för logistikbyggen i Sverige, med närmare 1,4 miljoner kvm planerade tillkommande ytor hittills.

- Ja, det är ingen tvekan om att vi är i en boom. Castellum har cirka 60 000 kvadratmeter i pågående byggen, och dessutom beslutade och projekt för beslut om cirka 90 000 kvadrat som startas under 2022, säger Hans Sahlin.

Läs mer om Sveriges bästa logistiklägen här.