Gå till huvudinnehåll

2023-04-18 | 10:54

Castellums hyresgäster erbjuds gratis cykelservice

Växjö Hållbarhet

Kommer du ihåg att serva din cykel så att den håller längre och fungerar bättre? Just nu erbjuder vi våra hyresgäster i Växjö fri cykelservice. Varför då? Jo, vi vill uppmuntra att välja cykeln istället för att ta bilen.

Castellum är ett av Nordens mest hållbara fastighetsbolag och i Växjö har vi under en tid satsat på olika åtgärder och incitament för att hjälpa hyresgästerna till en omställning till hållbara färdsätt. Att erbjuda kostnadsfri cykelservice för hyresgästerna är en del i detta arbete.

”Vi vill uppmuntra till ökad cykling, det är bra både för hälsan och miljön. Att serva sin cykel är kanske inte något man tänker på att göra regelbundet eller vill lägga pengar på så därför tycker vi det känns bra att erbjuda denna tjänst”, säger Annie Börjesson, uthyrningskoordinator Castellum Växjö.

Tidigare år har vi erbjudit cykelservice genom att man som hyresgäst har fått lämna in sin cykel till en specifik cykelverkstad i city. I år erbjuder Sportson cykelservice i ett tält som står uppställt olika dagar på olika platser som det bara är att komma förbi.

”Denna vecka är det två dagar i Företagsstaden I11 och nästa vecka är det dags för city. Det är verkligen uppskattat bland våra hyresgäster och känns roligt att kunna erbjuda detta, avslutar Annie.

Mer att läsa

2023-05-04

Bättre inomhusklimat och minskad klimatpåverkan med solfilm

2023-05-03

”Vill inte vänta 20 år – bara för att man kan”

2023-05-02

5 smarta tips – så sparar ni energi

2023-03-28

Tullen 18 i Växjö har fått en ny certifiering

Vid frågor, kontakta gärna mig!

Uthyrningskoordinator

Annie Börjesson