Gå till huvudinnehåll

2023-09-11 | 07:27

Lysande utsikter för Masouds bilverkstad

Stockholm Brunna Logistik

Bild över Mek Bilteknik som arbetar i verkstaden tillsammans med citatet: "Framtiden känns glasklar för oss".

Ett nyetablerat lager- och logistikområde kräver så klart en skicklig bilverkstad. Det insåg entreprenören Masoud Ghasemi som driver framgångsrika Mek Bilteknik i området.

I Brunna, norr om Stockholm, utvecklar Castellum Stockholms nya lager- och industriområde. Läget intill både E4:an och E20 gör Brunna populärt bland företag med mycket logistik. 
Tack vare Mek Bilteknik behöver företagen inte oroa sig om en lastbil behöver service. Mek Bilteknik är en Mekonomen-ansluten bilverkstad för alla lätta lastbilar och husbilar som har sin verksamhet i området.

I dagsläget hyr verkstaden två lagerlokaler av oss. Men då fler och fler aktörer väljer att etablera sig i Brunna blir här även fler och fler bilar, som förstås ibland kräver service. Det betyder mer att göra för Mek Bilteknik som kan expandera sin verksamhet. Från årsskiftet hyr de ytterligare en lokal av oss.

"Verksamheten går lysande just nu och vi har börjat arbeta med större och större företag i Brunna. Det är så kul att växla upp och att till vintern äntra den tredje Castellum-lokalen", säger Masoud Ghasemi, grundare för Mek Bilteknik. 

Masoud berättar att han ser ljust på framtiden just för att deras målgrupp, lätta lastbilar och husbilar, särskiljer sig.

"Dessa har i stort sett ingenstans att vända sig till när de har problem ute i lager- och logistikområdena. Vi känner oss därför väldigt självsäkra i vår affärsidé."

Läs mer om utvecklingen av moderna lokaler i Brunna här

Lediga lokaler i Brunna 

Mer att läsa

2020-05-20

Två nya hyresgäster till Castellums lokaler i Brunna, Kungsängen

2023-05-13

Här byggs vår största anläggning av solceller i stan

2023-02-21

Brunna växer och fylls med företag inom hållbarhet!

2023-09-14

Så arbetar Castellum med neurodesign