Gå till huvudinnehåll

2022-04-19 | 11:58

PerformIQ längtar efter att flytta in

Örebro Källeruds Park

Två personer i skyddsvästar framför fastigheten.

Rekryteringsföretaget PerformIQ, som nischar sig mot personal med idrottsbakgrund, har dubblat personalstyrkan. Och mer personal kräver som bekant mer utrymme – snart går flyttlasset till sprillans nya lokaler i Källeruds park.

PerformIQ är ett bemanning-/ & rekryteringsföretag som hjälper företag och organisationer att bygga framgångsrika team. Det som skiljer de från andra är att de rekryterar kandidater som har idrottsbakgrund.

– Våra kandidater har rätt kompetens och det där lilla extra som du letar efter, men som ett cv säger ganska lite om. Det handlar om förmågan att samarbeta och leda sig själv och andra och strävan efter att alltid göra sitt yttersta. Det är det som vi kallar för idrottens egenskaper, förklarar Anders Falk, regional försäljningsansvarig på PerformIQ i Örebro.

”Optimalt för oss”

I samband med att företaget dubblade den interna personalstyrkan under 2021 blev det också dags för större lokaler och snart går flytten till Källeruds park.

Vad var det som lockade med de nya lokalerna?

– Att det är nytt och fräscht och att vi fick vara med och påverka planlösningen så att den blev optimal för oss. Vi var till exempel ute efter fler mindre rum för intervjuer och det får vi här. Sedan är läget också viktigt, det ska vara lätt att besöka oss, förklarar Anders Falk och fortsätter:

– När vi besökte bygget för att titta på lokalerna kände vi direkt att detta är ett ställe vi kommer trivas på. Vi är trångbodda i dag, så nu längtar vi verkligen efter att få flytta in.

PerformIQ får längta en liten, liten stund till. Just nu packas flyttlådor för fullt & beräknad inflytt är i slutet på juni.

Mer att läsa

2022-10-06

Oerhört nöjda och stolta

2022-09-28

Castellum anlägger solcellsanläggning nummer 70

2022-02-18

Dubbelt guld till Örebro

2021-12-15

Guldbetyg till Källeruds Park!