Verklighetslabbet flyttar till World Trade Center 🙌 Labbet är Kronobergs utvecklingsarena för användardriven innovation och när det nu är dags för expansion bär flyttlasset av till Word Trade Center och Castellum.

Verklighetslabbet är Kronobergs utvecklingsarena för användardriven innovation och organisatoriskt ligger verksamheten under Region Kronoberg och Regional utveckling. När det nu är dags för expansion bär flyttlasset av till Word Trade Center och Castellum.

I World Trade Center kommer en kreativ och förändringsbar kontorsmiljö utformas och lokalerna ska inredas för att rymma alla aktiviteter som Verklighetslabbet anordnar. En del av lokalen kommer även användas som ”träningsbana”, en plats där man kan öva på olika scenarier och simulera arbetssätt. Inflytt sker under sommaren och labbet räknar med en officiell invigning av de nya lokalerna i oktober.

– Vi ser verkligen fram emot att få etablera denna spännande och innovativa satsning, i World Trade Center. Val av plats för verksamheten känns klockren och kommer att berika såväl Verklighetslabbet och övriga aktörer som rör sig här, säger Nellie Skog, Service Manager i WTC.

Varmt välkomna till WTC och Castellum 💚