Gå till huvudinnehåll

2022-06-11 | 13:11

Vision City – ett förstärkt samarbete för en hållbar och levande stadskärna för alla

Västerås

Stadsvy över torg och gata.

Riktigt kul att att vara stadutvecklare i Västerås just nu 🌟🙌 Idag presenterar vi på Castellum tillsammans med med Västerås stad, Klövern AB, Kungsleden och Imperia Fastigheter AB - Vision City, ett samverkansprojekt för en hållbar och levande stadskärna i Västerås..

Samarbetet ska leda till konkreta åtgärder och en gemensam målbild över hur Västerås city ska se ut i framtiden och vi får nu en chans att verkligen förena stadsutveckling med modern samhällsplanering.

- Vi fastighetsägare har under flera år samverkat och nu är det dags att ta det till nästa nivå. Detta gör vi genom att arbeta fram en konkret gemensam handlingsplan och målbild, där vi samordnar insatserna och prioriterar investeringarna, berättar Karl Ternemo affärsområdeschef på #Castellum i Västerås och tillika ordförande i föreningen Fastighetsägarna i Västerås City.

Ett samverkansavtal tas nu fram tillsammans med Västerås stad och de större fastighetsägarna i city, med stark förankring hos alla lokala fastighetsägare i city och i dialog med Västerås Citysamverkan och genom samordning av Archus.

Nu ser vi alla fram emot att förädla och låta Västerås innerstad växa 🌟💚

Nyfiken på projketet eller vill veta mer?

Kontakta Karl Ternemo
karl.ternemo@castellum.se
021-10 54 64

Mer att läsa

2023-03-28

”Jag är helt övertygad om att det går att se i ett färdigställt projekt om det skett en god samverkan eller inte”

2023-03-02

Högkonjunktur - mitt i en kris?

2023-03-02

”Vi ska bygga världens grönaste batteri”

2022-12-07

Nya MAX-restaurangen i ett superbra läge på Tunbytorp