Gå till huvudinnehåll

2024-01-31 | 07:00 (CET)

Unionens arbetslöshetskassa flyttar in i Castellums lokal

Exteriört Drottningparken Castellum

Unionens arbetslöshetskassa utökar med ett tredje kontor, denna gång i Örebro. Det nya kontoret kommer att ligga i Castellums fastighet Drottningparken på Fabriksgatan 47, nära stadskärnan och Södra station.

Unionens arbetslöshetskassa utökar sin verksamhet med ett nytt kontor i Örebro och har tecknat ett femårigt avtal med Castellum och en lokal i fastigheten Drottningparken på Fabriksgatan 47. Unionens a-kassa är en av Sveriges största a-kassor, som nu växer och utökar sin verksamhet för att möta medlemmarnas behov.

- Vi är jätteglada över att Örebro får tillskott med en ny verksamhet och att Unionens arbetslöshetskassa väljer att etablera sig i vår lokal i fastigheten Drottningparken. Det är en ljus, modern, miljömärkt fastighet med otroligt vacker utsikt över Örebro. Där kommer de trivas bra och har även möjlighet att växa ytterligare med sin verksamhet, säger Nicklas Westberg, affärsområdeschef Castellum Örebro.

Det nytecknade kontoret har ett gynnsamt läge då de ligger precis vid den södra infartsleden till centrala Örebro samtidigt når man inom några minuters promenad både Örebros stadskärna och Södra Station för de som behöver pendla.

Lokalen på 629 kvm anpassas nu för verksamheten och står klar under våren då inflyttning sker. Den ligger högst upp i huset på sjätte våningen med utsikt i olika väderstreck och nära till den gemensamma takterrassen. Elen till den nya hyresgästens verksamhet kommer vara klimatneutral och till viss del komma från byggnadens egen solcellsanläggning.

Fastigheten är en miljöbyggnad och har hållbarhetscertifieringen Miljöbyggnad Silver vilket innebär att man tagit stor hänsyn till människorna som ska vistas i lokalerna utifrån till exempel giftfria material, ljudmiljö och luftkvalitet som är mycket bättre än lagkrav.

För mer information vänligen kontakta:
Nicklas Westberg, affärsområdeschef Örebro, Castellum AB, 072-160 58 51, nicklas.westberg@castellum.se

Dokument och filer

Unionens arbetslöshetskassa flyttar in i Castellums lokal (PDF) Exteriört Drottningparken Castellum (JPEG) Exteriört Vy Drottningparken Castellum (JPEG) Solceller Drottningparken Castellum (JPEG) Takterrass Drottningparken Castellum (JPEG) Niklas Wesberg Castellum (JPEG)

Fler pressmeddelanden

Visa fler pressmeddelanden