Gå till huvudinnehåll
Interiörbild från sportcentret.

Träna på Finnslätten

Castellum, tillsammans med företagen på Finnslätten och Västerås stad, utvecklar Finnslätten för att området ska kunna möta morgondagens behov och fortsätta att locka världsledande företag och medarbetare. En del i arbetet är att skapa bra träningsmöjligheter för att underlätta vardagspusslet för de arbetande i området. På Sportcenter finns bland annat gym, boulebanor, gruppträning, parkour, sjukgymnast och en stor sporthall med möjlighet till att utöva bland annat innebandy, basket, fotboll och handboll. Intill sportcentret finns även MTB-bana, utegym och härliga promenadstråk.

Träningsredskap på ett gym.
Typ Sportcenter
Färdigställt 2020
Anläggningen drivs av Friskis&Svettis
Visionsbild av fastighet och området

Här ligger Sportcenter

Kontakt

Affärsområdeschef AO Finnslätten

Daniel Westergren

Varför Castellum?

Vi har lokalerna

Med ett av Nordens största bestånd av kommersiella fastigheter kan vi erbjuda ett stort utbud av kontor, lager, logistikfastigheter och andra verksamhetslokaler i de flesta större tillväxtstäder i Sverige. Vi utvecklar också helt nya fastigheter anpassade efter våra kunders behov. 

Vi jobbar hållbart

Som Nordens mest hållbara fastighetsbolag ser vi till att alla våra nybyggnadsprojekt hållbarhetscertifieras. Dessutom erbjuder vi våra hyresgäster allt från gröna hyresavtal till energieffektiva och klimatneutrala fastigheter - alltid med en trygg och hälsosam arbetsmiljö. 

Vi tittar runt hörnet

För att möta morgondagens behov håller vi koll på den senaste arbetslivsforskningen, tar till oss nya rön, gör egna undersökningar och släpper den årliga trendrapporten Framtidens arbetsliv. Men den allra viktigaste framtidsspaningen sker i den dagliga dialogen med våra hyresgäster.

Vi är lokala och nära

Med ett starkt lokalt engagemang och egen personal på plats på alla våra orter kan vi erbjuda den där personliga kontakten och lokalkännedomen som vi vet är så viktig. Vi sköter om våra egna fastigheter, och som kund har du alltid tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.