Tre personer i en kontorsmiljö.

Hos oss är goda råd inte dyra

Har du kört fast och behöver hjälp på traven? Inga problem. Att hjälpa våra hyresgäster att hitta den där perfekta arbetsplatsen är det roligaste vi vet. Vi kan hjälpa till med allt från arbetsplatsstrategi, lokaloptimering och hållbarhetsfrågor, till att bygga ett helt nytt kontor till dig och dina kollegor. Vi är med dig hela vägen – från idé- och planeringsstadiet till inflytt och därefter i det dagliga livet som hyresgäst.

Så kommer du igång

Person som sitter vid ett skrivbord.
Interiörbild av loungeyta med soffa och fåtöljer.

Insikter, trender och spaningar

Missa inte vår senaste rapport om framtidens arbetsliv

Varje år gör Castellum en stor undersökning som tar tempen på svenska kontorsarbetares önskemål och förväntningar på arbetslivet och kontoret som arbetsplats. En guldgruva för dig som vill ligga i framkant och konkurrera om den bästa arbetskraften.

Senaste nytt om Framtidens arbetsliv

Hanna Björklund

Behöver du rådgivning?

Vi på Castellum kan en hel del om arbetsplatser, och du är ju expert på just er verksamhet. Låt oss slå våra kloka huvuden ihop och hitta en lösning som funkar för just er. 

Hör av dig till Hanna hos oss så berättar hon eller någon av hennes kolleger mer om hur vi kan hjälpa till, eller fyll i formuläret nedan.

Hanna Björklund
Key Account Manager
+ 46 768 17 90 97

Boka rådgivning

Är du osäker på vilken typ av kontorslösning som passar dig och din verksamhet? Kontakta oss via formuläret så återkommer vi inom kort för att boka in en rådgivning med dig.

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Relaterat