Välkommen till framtidens arbetsliv

Pandemin har radikalt förändrat hur och var svenskarna vill arbeta i framtiden. Kontorslandskapet är på väg ut och coworking har aldrig varit hetare. Samtidigt som behovet av anställningstrygghet och flexibilitet har skjutit i höjden. Detta visar en ny rapport från Castellum som lanseras tisdagen den 11 maj 2021.

Rapportsläpp och webinar 11 maj

Medan vaccinet rullas ut i världen står många företag inför utmaningen att anpassa sina arbetsplatser till det nya normala. Men vad är det egentligen medarbetarna förväntar sig, och hur har bilden av en attraktiv arbetsplats förändrats under pandemin? Castellum har frågat 2000 svenskar och presenterar resultaten i årets upplaga av rapporten Framtidens arbetsliv som lanseras på ett kostnadsfritt frukostwebinar med paneldiskussion tisdagen den 11 maj 2021, klockan kl 8:00-9:00.

Anmäl dig till vårt webinar "Så har pandemin förändrat svenskarnas syn på arbetslivet"!

Panelen består av Lena Lid Falkman, forskare inom arbetsplatser vid Handelshögskolan i Stockholm, Anna Johnson, VD för Grant Thornton och Linda Landin, marknadschef på smoothieföretaget Innocent som valt en coworkinglösning för sitt kontor. Resultaten från undersökningen presenteras av Malin Engelbrecht, som är chef för strategiska initiativ på Castellum och också agerar moderator för webinaret.