Drönarbild över Helsingborg och hamnen.
Hörnbyggnad vid bro.
Kontorshuset - där det inre räknas

GreenHaus i Oceanhamnen

Upplev framtidens arbetsplats på GreenHaus

Här har du ett kontorshus, i den nya stadsdelen Oceanhamnen som är det första huset i Helsingborg som certifieras med både WELL och Miljöbyggnad Guld. Huset färdigställdes under sommaren 2022 och är ett hållbart hus ur många aspekter. GreenHaus är en levande miljö, med många gemensamma ytor och grönskande arbetsplatser. På den gemensamma takterrassen får du milsvid utsikt över sundet och en plats för föreläsningar, matlagning, yoga, AW eller bara för att samla tankarna. 

På plan ett huserar experterna inom coworking, United Spaces och på entréplan har det skapats utrymmen för möten, mat och service. Oceanhamnens läge är smidigt nära bussar och tåg samt ett stenkast från Helsingborg City.  

Varmt välkommen till GreenHaus!

Våra senaste artiklar från Helsingborg

Se fler liknande artiklar

Prenumerera på Castellums nyhetsbrev

Undrar du vad som ska bli av det där bygget mitt i stan, eller vill du hålla koll på senaste trenderna inom framtidens arbetsliv och hållbara arbetsplatser? Då är Castellums nyhetsbrev något för dig.

Välj vilka nyhetsbrev du vill prenumera på i listan. Ingen spam, inga förpliktelser. Bara sjyst info, smarta tips och massor av inspiration.

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Visionsbild av fastigheten.

Kontakta oss

Vy över centrala Helsingborg med en staty i förgrunden.

Lokalt kontor

Helsingborg

Castellums kontor i Helsingborg.

Hyresgästservice