Gå till huvudinnehåll

Om Väla Södra

Med sin strategiska placering och en rad fördelar är Väla Södra ett utmärkt val för företag som vill etablera sig i detta dynamiska område. Området är lättillgängligt tack vare sin närhet till E4:an och E6:an, vilket ger goda möjligheter till snabb och smidig logistik, detta gör det enkelt för både kunder och anställda att ta sig till och från företagen och arbetsplatserna.

I Väla Södra finns ett flertal industri- och kontorsområden som kan tillgodose olika verksamheters behov. Oavsett om du söker en modern kontorslokal, en lagerlokal eller en flexibel produktionsanläggning kan du hitta det du behöver i detta område. I området har du även närhet till natur och grönområden. 

Med närhet till Väla köpcentrum, med sin imponerande yta och ett brett utbud av butiker och restauranger, och dess konstant ström av besökare ger området möjligheter till ökad exponering för ditt företag.

Med enkel tillgänglighet, olika typer av lokaler, näringslivsnätverk och en trevlig arbetsmiljö har du alla förutsättningar för en framgångsrik verksamhet i Väla Södra. 

Aktuellt i Helsingborg

Se fler liknande artiklar

Varför Castellum?

Vi har lokalerna

Med ett av Nordens största bestånd av kommersiella fastigheter kan vi erbjuda ett stort utbud av kontor, lager, logistikfastigheter och andra verksamhetslokaler i de flesta större tillväxtstäder i Sverige. Vi utvecklar också helt nya fastigheter anpassade efter våra kunders behov. 

Vi jobbar hållbart

Som Nordens mest hållbara fastighetsbolag ser vi till att alla våra nybyggnadsprojekt hållbarhetscertifieras. Dessutom erbjuder vi våra hyresgäster allt från gröna hyresavtal till energieffektiva och klimatneutrala fastigheter - alltid med en trygg och hälsosam arbetsmiljö. 

Vi tittar runt hörnet

För att möta morgondagens behov håller vi koll på den senaste arbetslivsforskningen, tar till oss nya rön, gör egna undersökningar och släpper den årliga trendrapporten Framtidens arbetsliv. Men den allra viktigaste framtidsspaningen sker i den dagliga dialogen med våra hyresgäster.

Vi är lokala och nära

Med ett starkt lokalt engagemang och egen personal på plats på alla våra orter kan vi erbjuda den där personliga kontakten och lokalkännedomen som vi vet är så viktig. Vi sköter om våra egna fastigheter, och som kund har du alltid tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.