Gå till huvudinnehåll

Stockholm Västra Kungsholmen

Lindhagensgatan 133

Kontor

Yta

285 kvm

Arbetsplatser

25 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Högt i tak Generösa fönsterpartier

Om lokalen

Kontor på Kungsholmen med karaktäristiska detaljer

Välkommen till denna lokal på Kungsholmen!

Här finns det plats för 25 medarbetare och lokalen kan lätt anpassas efter just er verksamhets behov.

I den rymliga entréhallen finns gott om plats för besökare och medarbetare att slå sig ned en stund. Natursten, glas och trä kontrasteras effektfullt mot inslag av svart plåt för ett garanterat gott första intryck.

Äta matlådan på en brygga med utsikt över Mälaren? Alldeles intill Hornsbergs vackra strandpromenad hittar du vår fastighet på Västra Kungsholmen – omgiven av innerstadspuls, service och utmärkta kommunikationer. Här får arbetsdagen mervärde.

Fastigheten är uppförd i tre omgångar. Den intressanta arkitekturen bär tydliga spår av de olika tidsepokerna.

Välkommen på Visning!

Område

I området runt Lindhagensgatan arbetar cirka 15 000 människor på ca 250 företag, det är ett av Stockholm största och mest expansiva företagsområden. Området har utvecklats från ett industriområde till ett levande företags-och bostadsområde med flera stora kända företag och dryga 7000 bostäder. Här finns ett komplett serviceutbud med restauranger, caféer, butiker samt kommersiell och offentlig service. Det finns en trevlig strandpromenad och flera möjligheter till träning med flertalet träningsanläggningar, hallar och utegym. Dessutom är det inte lång till Fridhemsplan, som räknas som västra innerstadens handelscentrum.
Området befinner sig fortfarande i en spännande utvecklingsprocess och planeras vara sammanbyggt från Pampas Marina till Fridhemsplan och Rålambshovsparken.

Kommunikation

Till Lindhagensgatan tar du dig lätt med såväl bil, buss, tunnelbana eller cykel. Inom en minut är du med bil uppe på Essingeleden. Precis utanför huset ligger busshållplatsen Nordenflychtsvägen där de flesta av bussarna som trafikerar området stannar. Både den gröna och blå tunnelbanelinjen finns inom sex minuters gångavstånd med stationerna Kristineberg och Stadshagen.

Parkering

Här finns parkeringsplatser att hyra i närliggande parkeringsgarage. Är du intresserad av att hyra parkering, kontakta din Biträdande förvaltare.

Fastighet

Kv. Hornsberg 10 är byggd i tre etapper. Första etappen färdigställdes under 1948. Därefter tog det 17 år tills nästa huskropp uppfördes. Sista delen stod klar 1985. Från första början var området på Västra Kungsholmen i princip enbart ett industriområde och således var Hornsberg 10 en industrifastighet. Idag har området utvecklats från ett industriområde till ett levande företags- och bostadsområde med flera stora kända företag och dryga 7000 bostäder. Utvecklats har även fastigheten Hornsberg 10 gjorts som idag består av butik, laboratorium och en del lagerytor men till största delen av kontor.

Energi & hållbarhet
 • Total energianvändning: 128 kWh / m², år
 • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO² / m², år
Hyresgäster i fastigheten
 • Flinks Järn
 • Octapharma AB
 • Bergman Bygg
 • Åkersberga Värme och Sanitet AB
 • PKB El och Data
 • On Tower Sweden AB
 • Martin & Servera Aktiebolag
 • Coor
 • BIG-gruppen
Buss < 500m 6 min till tunnelbanan Garage

Karta

Dokument

Kontaktperson

Affärsutvecklare

Ulrika Bexell

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Stockholm